El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche es fractura tres costelles en un espectacle de teles acrobàtiques
  • CA

Cristina Pedroche no té límits. La col·laboradora de televisió és un terratrèmol i sempre accepta participar en els diferents desafiaments que li proposa Antena 3. L’últim? A El Desafío, en el qual havia de fer un espectacle amb teles acrobàtiques. Era difícil i perillós, una tècnica que requereix moltes hores d’assajos i encara més força en els braços.

Els entrenaments no van ser fàcils, precisament. De fet, van estar plens d’incidents i Cristina Pedroche va acabar amb tres costelles fracturades. Unes lesions doloroses que no li van impedir seguir endavant amb el repte, una bogeria i també una constància que han tingut recompensa: “La tela em va fracturar les costelles. Ara estan bé perquè amb el temps han cicatritzat, però vaig haver de fer-ho lesionada. No ha quedat com a mi m’hagués agradat perquè estava molt cansada… Vaig portar el meu cos al límit en voler entrenar en un lloc d’alt rendiment”.

Ella ho ha donat tot, això queda clar. Els teleespectadors han aplaudit el seu esforç titànic i ella ha donat les gràcies en una publicació d’Instagram: “Era molt important que sabéssiu la veritat i que veiéssiu la grandíssima feina que hi ha darrere, a més a més de les lesions. De debò, gràcies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa