El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche esclata després d’una allau d’insults: “Quin fàstic, tens cos d’home”
  • CA

Cristina Pedroche està més que acostumada a haver de defensar-se. Els detractors de la col·laboradora d’Antena 3 l’insulten molt sovint, el que fa que ella opti per ignorar-los. Ara bé, aquest últim mes sembla que les crítiques cap a ella han empitjorat el to. Ha rebut una allau de comentaris que pretenen humiliar-la, el que no vol tolerar. El problema que li veuen? El seu cos, ja que alguns consideren que està “massa musculada“.

Cristina Pedroche ensenya com són els entrenaments que fa des de casa / Instagram

“Aquest mes el nombre de haters puja en les meves publicacions. Alguns dels comentaris? “Se t’ha posat cos de noi”, “Se t’està posant el cos una mica estrany, poc femení”, “Per què sembles un noi?”, “Quin fàstic, tens cos d’home“, “Se t’està carregant el cos, estàs obsessionada”… Estaria bé que fossin respectuosos de debò i que no jutgéssim a la gent per com és el seu cos. El terme “poc femení” és bastant absurd, també. Un cos del qual, per cert, estic molt orgullosa”, deixava clar Cristina Pedroche.

“De debò que si se’t marquen els músculs, ets un noi? Perquè conec molts nois als que no se li marquen… I això que semblava que el confinament ens havia de canviar. Jo li demano a l’any nou més respecte per a tots”, escrivia la col·laboradora.

Cristina Pedroche, farta de les crítiques al seu cos / Instagram

Quan Cristina no estava tan en forma, li deien “balena” i “grassa”. Ara que fa esport i cuida l’alimentació, que “té cos d’home”. Crítiques que no cessen tingui el cos que tingui, el que fa que hagi volgut dir prou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa