El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche i David Muñoz expliquen com han viscut el confinament
  • CA

Cristina Pedroche i David Muñoz han explicat a ‘El Hormiguero’ com estan passant el confinament. En una entrevista divertida i sincera amb Pablo Motos, han confessat que ambdós han superat el coronavirus i sense pràcticament símptomes. La presentadora ha estat asimptomàtica, però ha generat anticossos: “He tingut el coronavirus i no m’he assabentat de res“. El seu marit, en canvi, sí que ho va notar: “Vaig estar gairebé un mes sense olfacte ni gust, imagina’t què és això per un xef. Per mi era com si m’haguessin tret els braços. A més de més de cuiner sóc un golafre i ho vaig passar molt malament”. 

Afirmen que malgrat això s’ho han passat molt bé i que han gaudit de més temps junts que mai: “Jo sempre deia que volia estar més temps amb ell i per mi això ha estat perfecte, perquè he tingut el millor cuiner i el millor marit. Ens vam conèixer fa sis anys i mai no havíem estat tant de temps junts. A David li ha servit per parar una mica i passar més temps amb mi“.

També han explicat que han estat posant en marxa un projecte gastronòmic nou, que han fet un munt de receptes noves i que han practicat ioga. Un esport que només ha servit a Cristina: “Hem menjat el mateix i Cristina està exactament igual, però jo he engreixat 10 kg”, afirmava divertit el cuiner. 

Els dos tenen ganes de tornar a la feina i la normalitat, però sempre amb responsabilitat: “No hi ha pressa. Tots tenim ganes de tornar, però sense pressa. Si encara no puc canviar de comunitat, no ho faré”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa