Cristina Pedroche commou els seguidors: “Em costa estar contenta”

Cristina Pedroche ha volgut sincerar-se amb els seus fans amb un post a Instagram sobre com està passant la quarantena. Només fa unes hores que el seu marit ha fet públic que té els símptomes del coronavirus, el que els hauria tingut molt preocupats. 

“Estic intentant tenir bona actitud tota l’estona però em costa. Us costa a vosaltres també? Sento que estic en una muntanya russa de sentiments… Però m’adono que sóc afortunada per tenir tota la meva família sana. El més important ara és enviar ànims als nostres sanitaris i a tota la gent que està treballant aquests dies. Gràcies”, ha escrit la col·laboradora.

Una crisi sanitària que està afectant a tothom, també als famosos. Pedroche ensenya diàriament els exercicis que fa a casa per si els seguidors volen imitar-la, un entreteniment que acaba. 

Cristina ha compartit un moment de baixada amb ells, el que els ha commogut i els ha motivat per enviar-li molts missatges d’ànims. Tot, pocs dies després d’escriure: “Intentant treure alegria de bons moments. Recordant molt. Adonant-me de com de ràpid que vivia. Valorant cada riure, cada abraçada i petó que donava i rebia. Tornarà. Tot tornarà. Però jo hauré canviat. Espero”. 

Nou comentari