El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche: “No portaré roba interior durant les Campanades”
  • CA

Cristina Pedroche tornarà a presentar les Campanades d’Antena 3 per cinquè any consecutiu, el que demostra que Atresmedia continua confiant en la repercussió mediàtica que genera. Que sigui ella l’encarregada de menjar el raïm en directe és sinònim d’èxit i bona audiència, el que la cadena no vol desaprofitar. Tothom vol veure com va vestida, una curiositat que enguany s’incrementarà perquè acaba de confirmar que el look d’aquest 31 de desembre serà encara més espectacular que els anteriors.

L’acompanyarà Alberto Chicote de nou, però sembla que serà l’últim any que Pedroche passa el Cap d’Any treballant: “Aquest any hauria d’acomiadar-me, després d’això ja no hi ha més”.

Cristina Pedroche a La Sexta

Cristina Pedroche a La Sexta

Com dèiem, durant el ‘Zapeando’ d’aquest dijous ha donat més detalls de l’outfit que durà: “El vestit és molt top, és molt fort. I jo els altres anys no deia que fos tan fort”. “Enguany no portaré roba interior… perquè no puc”. 

Cristina Pedroche a les Campanades del 2018 Instagram

Cristina Pedroche a les Campanades del 2018 /  Instagram

Com serà el vestit perquè no pugui dur roba interior? L’afirmació de Pedroche envolta el look d’enguany d’encara més curiositat, ja que poc més li queda per poder innovar després dels models que ha dut en els últims anys. Superaran el 26,6% d’audiència de l’any passat? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa