El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche: “Chicote i jo cobrem el mateix per les Campanades”
  • CA

Demà serà el gran dia de Cristina Pedroche. Totes les mirades se centraran en el vestit que dugui durant el programa especial de les Campanades, un nou any al qual donarà la benvinguda amb un vestit “encara més espectacular” que els anteriors. L’expectació és immensa i segueix incrementant-se a mesura que va parlant al respecte a diverses entrevistes. L’última l’ha concedit a ‘El Confi TV‘, en la qual ha assegurat que vol seguir presentant les Campanades “tota la vida”: “No busco polèmica, però sí que se’n parli i que hi hagi un debat sa. Encara que vaja, que s’aixequi la brutícia també està bé perquè veiem en quina societat tan masclista estem vivint”.

Com qualifica el vestit d’enguany? De “provocador“: “Sí, és provocador com jo. El que crec és que no decebré pel que fa a la intriga que es genera sempre pel meu vestit. Quan li vaig ensenyar els dibuixos a David em va dir que era d’avantguarda, que m’havia reinventat a mi mateixa. I crec que és veritat, que té la meva essència però a lo bestia. És a dir, un joder com s’ho ha currat la Pedroche”. 

L’objectiu darrere del model que ha escollit? Transmetre pau: “Vull que visquem aquest any en una societat menys masclista, més igualitària i que cuida el medi ambient”.

Precisament sobre el masclisme li han preguntat també, ja que s’ha generat molt debat sobre els diners que cobra gràcies a la seva participació en el programa de les Campanades: “Guanyo el mateix al mes faci o no faci les Campanades, igual que Chicote que té contracte de cadena. Tampoc no és cert que jo guanyi més que ell, crec que guanyem més o menys el mateix pel tipus de contracte que tenim. És important deixar-ho clar perquè quan parlo de desigualtat salarial em critiquen molt”. 

De ben segur que Atresmedia aconsegueix una molt bona audiència, en part gràcies a tots aquells teleespectadors tafaners que sintonitzaran Antena 3 per veure com va vestida Cristina Pedroche. Els comentaris al respecte tornaran a omplir la xarxa, però caldrà veure si són positius o crítics. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa