Revelen el sou de Cristina Pedroche per presentar les campanades

Cristina Pedroche va ser la gran triomfadora de les campanades a Espanya. L’expectació per veure el seu vestit va aconseguir que Antena 3 fos la cadena més vista en la retransmissió des de la Puerta del Sol per primer cop en la història. Com era d’esperar, això havia de tenir una recompensa econòmica per a ella. Ja són vuit les nits de Cap d’Any que passa allunyada de la família per feina, una mitja hora de directe que li surt més que rendible. The Objective acaba de fer pública la quantitat que hauria rebut la presentadora de Vallecas a canvi de tornar a posar-se al capdavant de l’últim programa del 2021: 60.000 €.

En cas de confirmar-se, les altres cadenes quedarien en evidència. I és que també han tingut accés al sou que TVE ofereix a Anne Igartiburu per acomiadar l’any davant dels seus teleespectadors… i seria la meitat del que cobra la seva rival. Parlem d’una mica més de 30.000 €, una xifra bona però que sembla poc en comparació. Tenint en compte que la basca presenta les campanades des de fa 17 anys, la diferència és notòria.

Alberto Chicote i Cristina Pedroche a las campanades - Antena 3
Alberto Chicote i Cristina Pedroche a las campanades / Antena 3
Anne Igartiburu i Jacob Petrus, en les campanades de TVE
Anne Igartiburu i Jacob Petrus van acomiadar l’any a TVE

Fins ara sempre havia estat TVE l’opció preferida dels espanyols per acomiadar l’any. Ara bé, l’efecte Pedroche continua imparable i això s’ha demostrat amb els deu punts de share que han pogut robar a la cadena pública. Han fet història i això fa pensar que l’any vinent tornarà a ser la de Zapeando l’encarregada. Sembla mentida, però han sabut aconseguir que els teleespectadors vulguin veure com va vestida per a aquesta cita. Després d’anar de libèl·lula i amb els cabells rapats, què més li queda per fer per seguir sorprenent i mantenint aquesta intriga? A finals d’any sabrem si els pronòstics es compleixen i Cristina Pedroche va encara més enllà.

Nou comentari