El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche: “La gent no pensa en la Covid quan mira el meu vestit”
  • CA

La retransmissió de les campanades té una clara protagonista des de fa vuit anys, Cristina Pedroche. La presentadora tornarà a posar-se aquesta nit al capdavant de l’últim programa d’Antena 3, una emissió des de la Puerta del Sol que genera moltíssima expectació bàsicament per veure com és el conjunt estilístic que ha escollit.

Per tal de fer-ne encara més promoció, la de Vallecas ha concedit una entrevista a El País en la que reflexiona sobre el que significa aquest projecte i com creu que ha arribat fins aquí: “Després de tot el que es va parlar el primer any amb les transparències que em vaig posar, per un moment vaig plantejar-me que potser hauria de ser més discreta. Després vaig pensar que a mi m’agrada la moda, jugar i divertir-me. No estaria tranquil·la amb un vestit normal perquè no sóc una persona normal. En el fons l’única cosa que vull és entretenir. El temps que la gent m’està mirant no pensa en la Covid, i prefereixo que em critiquin a mi a què discuteixin entre ells”.

Farta de les crítiques per com va vestida, deixa clar que no li importa el que pensi la gent: “Quan la gent no t’accepta és perquè ells tampoc no s’accepten a ells mateixos. La societat en general ens diu com ens hem de comportar, com hem de vestir, com hem de viure… Són imposicions sense sentit que any rere any intento trencar sent fidel a mi mateixa”.

Cristina Pedroche fa promoció de les campanades / Instagram

Per una altra banda, Cristina Pedroche també ha recordat l’època a l’escola: “Em deien “Cola-Cao” perquè tenia la pell molt morena, però a mi el comentari no em feria i això feia que em deixessin en pau. Quan vaig començar a televisió em van posar aquell malnom de “la balena de Vallecas” perquè suposadament el meu cos no era com havia de ser. Per què m’ha de fer mal una cosa que m’encanta?” I ara no m’obsessiono amb el meu cos, simplement amb tenir salut, estar forta i tenir energia”.

Després de tants anys a televisió, Cristina Pedroche ha aconseguit omplir-se les butxaques de valent: “Si tens diners de manera individual, pots accedir a moltes coses. Ara bé, els diners no donen la felicitat. A David els diners li són igual, ell només vol una targeta de crèdit per poder pagar el que necessiti. Jo sempre he estat més estalviadora i la gestió dels diners la porto jo. En algun restaurant de París, ens hem gastat quantitats que a mi mateixa m’han espantat. Però la pandèmia t’ensenya que la vida són dos dies… Per què vols diners al banc?”. Una entrevista sincera que publiquen poques hores abans que torni a ser notícia pel look que esculli per a les campanades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa