El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, de dieta estricta: “No tasto el sucre”
  • CA

Cristina Pedroche ja ho té tot pràcticament llest per a les Campanades, un programa especial que torna a presentar. Antena 3 té previst aconseguir una audiència increïble gràcies a l’expectació que arrossega la col·laboradora, que ha promès que el vestit d’enguany serà encara més espectacular que els anteriors.

Abans d’això, però, ha tret temps per protagonitzar la portada de ‘Women’s Health’. És coneguda la seva dèria per l’esport i pel ioga, dos exercicis que l’ajuden a mantenir-se en forma. D’això ha tret pit durant una entrevista en la qual ha explicat quina dieta segueix: “Per fer-me aquestes fotos fa un mes que no m’apropo al sucre ni als ultra processats”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡¡Ya ha salido!! En todos los kioscos ?????? Otro sueño hecho realidad ???? #PedrocheTocha más que nunca ???

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

“Sóc una treballadora nata, ni sóc així físicament ni psicològicament per simple sort o per naixement. Treballo diàriament i un munt. Sé que no sóc la millor ni la més guapa ni la més llesta, però sí aquella que intenta superar-se sempre”, ha assegurat. Tot, acompanyat d’una denúncia al masclisme que encara existeix: “Un home pot estar grassonet i no passa res. Però és complicat trobar una presentadora, actriu o cantant que no estigui com exigeixen els cànons, tres quilos per sobre o tres quilos per sota”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este mes en @womenshealthesp ?

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Tots els seus seguidors alaben la seva forma física, però ella no està 100% contenta amb el resultat de tant esforç: “La meva relació amb el meu cos és idèntica a la de totes les dones. Una barreja d’amor i odi. Hom mai acaba d’estar contenta amb el que té…”. Ara caldrà veure si l’audiència respon a les expectatives i segueix en massa la retransmissió que farà Pedroche de les Campanades. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa