El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche es talla els cabells per a unes campanades “explosives”

Cristina Pedroche escalfa motors de cara al programa especial de les campanades. La presentadora ha acudit a El Hormiguero per promocionar una nova entrega de la seva icònica participació des de la Puerta del Sol. En aquesta ocasió, ha deixat clar que vol tornar a sorprendre amb un look que vagi més enllà dels lluentons i les transparències del passat any. El vídeo promocional d’enguany la mostra despullada a la part de dalt de la campana, lloc que aprofita per tallar-se els cabells. Amb això promet un canvi de look que acabaria amb la mítica cabellera llarga i llisa que ha dut aquesta última dècada a televisió. Veure-la com a convidada al programa de Pablo Motos generava molta expectació precisament pels seus cabells. Apareixeria amb la cabellera més curta? Doncs sí, així ho feia. Ara bé, aviat deixava caure que es tractava d’una perruca per no xafar la sorpresa.

El vestit que ha dut a l’entrevista fa pensar que tornarà a aparèixer amb poca tela… i és que mostrava un disseny que simulava que estigués despullada: “No vull que se sàpiga què hi ha a sota i que la gent sàpiga què passarà. Només dic que enguany passaran més coses al meu voltant. No només és el vestit, sinó el que passi per sobre del meu cap”.

Sempre s’ha mostrat encantada amb els conjunts estilístics que li han preparat per a una retransmissió tan especial, però el model d’enguany no la va convèncer en un principi: “Vam fer una reunió de crisi perquè la idea no em convencia… Quan vaig veure el resultat final, però, se’m van saltar les llàgrimes. El vestit no és només una tela, és un missatge”. Ha deixat els teleespectadors intrigats en donar una pista que ha encuriosit molt: “El meu vestit no està basat en una talla. Aquests últims dies podria engreixar 10 kg si volgués perquè això no afectaria”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa