El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche tornarà a presentar les Campanades
  • CA

L’anunci de l’estat d’alarma fins al maig ha fet pensar a molts en les vacances de Nadal i el Cap d’Any. Les cadenes de televisió hauran de començar a plantejar-se què fan amb la programació especial d’aquells dies, una conclusió que ha donat ales a alguns usuaris de Twitter per començar a especular. De fet, ràpidament es convertia en tendència el nom de Cristina Pedroche. La tornarem a veure a la Puerta del Sol per setè any consecutiu o es trencarà la tradició? Alguns ja se la imaginen en pijama des de casa.

 

 

Aquests missatges han provocat que el dissenyador dels vestits de Cristina Pedroche durant les últimes les Campanades parli al respecte. No s’havia confirmat encara si la col·laboradora tornaria a ser l’escollida per Antena 3, però Josie ho ha deixat clar: “Sí, ja estic treballant en el seu vestit”. Poc després era ella qui publicava un vídeo amb el disseny de l’any passat: “Què fem aquest any? Mare meva… Tinc molts dubtes, no sé què fer”.

El dissenyador ha parlat amb Lecturas i ha deixat clar que està preparant un model “espectacular”: “Puc avançar que ja estic treballant-hi i que tinc moltes ganes de fer una cosa especial per a una Pedroche més espectacular que mai. L’única cosa que demano a la gent és que no canviï de canal quan vegi el vestit, que es quedi fins a l’últim raïm… No puc donar pistes perquè em maten, però penseu que aquest ha estat un any especial en tots els sentits”.

 

 

Alguns ja se la imaginen amb un vestit d’aïllament contra el coronavirus o, si més no, amb una picada d’ullet a la pandèmia que ha marcat aquest any que acomiadarem en poc més de dos mesos. De moment, però, sembla que cap dels dos donarà més detalls al respecte perquè la cadena vol mantenir l’expectació fins al final.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 26, 2020 | 16:29
    Gonzalo octubre 26, 2020 | 16:29
    Campa... mentos, això no és allò que feia el Borbó ? On l'emtran aquest programa ?
  2. Icona del comentari de: Ich verstehe nur Bahnhof a octubre 26, 2020 | 21:10
    Ich verstehe nur Bahnhof octubre 26, 2020 | 21:10
    Algú sap què vol dir aquesta merda que apareix quan intentes entrar a Catalunya m'agrada ? "Su privacidad es importante para nosotros Nosotros y nuestros socios almacenamos o accedemos a información en un dispositivo, tales como cookies, y procesamos datos personales, tales como identificadores únicos e información estándar enviada por un dispositivo, para anuncios y contenido personalizados, me....etc etc "

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa