El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’àvia de Cristina Pedroche: “Estan sent dies horribles”
  • CA

Cristina Pedroche ha anunciat la mort de la seva àvia, una mala notícia que empitjora tenint en compte que no la podran acomiadar. La crisi del coronavirus prohibeix els tanatoris i els funerals com els coneixem convencionalment, un últim adéu que en aquests dies s’ha de fer des de casa i sense reunió familiar.

“Estan sent dies molt durs. Dies horribles. Semblen trets d’un malson del qual no només vull, sinó que també necessito despertar. Estan morint moltes persones (no només a causa del virus) i no ens deixen acomiadar-nos d’ells. No ens deixen estar amb els nostres familiars, no ens deixen vetllar-los. Donar-los l’últim adéu ens fa ser éssers humans. Estar acompanyats durant el dol. Sé que la causa per la qual tots estem lluitant és més important i per això no surto de casa, però això no li donaré un últim petó a la meva àvia Dominga”, ha escrit en un missatge molt dolorós.

Aprofita per enviar ànims als seus familiars, que també ho estan passant malament: “Una abraçada a la meva tieta Chule i a la meva tieta Ángela. Un petó al meu cosí Iván. Als meus cosins Dani, Edu, Angelines, Cristi, Vanesa… A ells els hi donaré quan podem tornar a sortir. A tu, àvia, ja no podré. Però sé que estaràs amb la teva germaneta”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Están siendo días muy duros. Días horribles. Parecen sacados de una pesadilla de la que, no solo quiero, sino que NECESITO despertar. Están falleciendo muchas personas (no solo a causa del virus) y no nos dejan despedirnos de ellos. No nos dejan estar con nuestros familiares, no nos dejan velarles. Darles el último adiós nos hace ser seres humanos. Estar acompañados en el duelo. Sé que la causa por la que todos estamos luchando es más importante y por eso no salgo de casa, por eso no voy a darle un último beso a mi abuela Dominga. Un abrazo a mi tía Chule y a mi tía Ángela. Un beso a mi primo Iván. A mi primos Dani, Edu, Angelines, Cristi, Vanesa… A ellos ya se lo daré cuando podamos volver a salir. A ti abuela, ya no podré, pero sé que estarás con tu hermanita.? . Este corazón es mi forma de velar a los que ya no están. Muchísimo ánimo a todos los familiares que estáis pasando por esta situación de no poder despediros de vuestros seres queridos. No estáis solos. Estamos todos juntos. ?

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Un missatge que ha acompanyat d’un dibuix d’un cor: “Aquest cor és la meva manera de vetllar aquells que ja no estan. Moltíssims ànims a tots els familiars que esteu passant per aquesta situació de no poder acomiadar-vos dels vostres éssers estimats. No esteu sols. Estem tots junts“. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa