Cristina Pedroche denuncia ser víctima d’amenaces i insults sàdics

Cristina Pedroche està habituada a rebre crítiques i insults constantment, un preu de la fama que ha acceptat de mala gana. Intenta prendre-s’ho amb humor, però hi ha vegades que els detractors travessen la línia i ella es veu forçada a denunciar-ho. Aquest diumenge ho ha tornat a fer, en afartar-se de les males paraules i, fins i tot, amenaces que li dedica un usuari des de fa molt de temps. L’home sembla obsessionat amb ella, tenint en compte la gran quantitat de missatges que li ha arribat a enviar. La col·laboradora de Zapeando ha compartit un vídeo de la conversa amb ell, el que demostra el que ha d’arribar a suportar.

En aquestes captures es poden llegir autèntiques barbaritats: “Per què no mors? Ja has mort? Mor, vinga”. I d’aquí, a una llarga llista d’insults que no es poden permetre: “Retardada, patètica, subnormal, fastigosa, ridícula, anormal, merda, puta, cornuda, inútil, pallassa, brossa”… entre molts d’altres. El més greu de tot plegat és que sempre és el mateix home, una persona que no la coneix però que no dubta en dir-li de tot per missatges que s’allarguen fins setmanes enrere.

Cristina Pedroche, farta de la situació, ha denunciat aquesta situació: “Jo li desitjo el millor a aquest noi perquè està clar que alguna cosa en la seva vida no està bé. Que ha d’estar passant en la teva vida per arribar a aquest punt?”, reflexiona en una reacció prou calmada tenint en compte les circumstàncies.

Cristina Pedroche comparteix captures dels insults que rep / Instagram

La presentadora no vol seguir suportant els missatges que rep per part d’aquest usuari, de qui publica el nom i el perfil per evitar que segueixi actuant amb la mateixa impunitat. Caldrà veure si Instagram fa alguna cosa al respecte o si Pedroche opta per anar més enllà i demandar-lo per via judicial. Un delicte d’amenaces molt habitual, desgraciadament, a la xarxa.

Nou comentari