El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pardo, sobre la gestió del govern: “Hauran de donar explicacions”
  • CA

El Hormiguero‘ també s’ha adaptat a la crisi del coronavirus. Per tal d’evitar possibles contagis han passat a fer les entrevistes per Skype, amb el presentador des de casa. Aquest dimarts ha parlat amb Cristina Pardo, que ha estat sola a plató aprofitant que es trobava en els estudis d’Atresmedia.

Pablo Motos li ha volgut preguntar a la periodista què opina de la gestió que està fent el govern amb tot plegat: “Crec que hi haurà coses que es van fer malament abans, durant i després, segur perquè ningú encerta sempre. No tinc cap mena de dubte que el govern espanyol ho està fent el millor que sap. Que no significa que sigui la manera adequada, però estic segura que està donant el millor de si mateix”.

“Potser no tenim els millors polítics, però els que tenim són aquests i crec que de bona fe estan fent tot el que està a les seves mans. El dia de després serà complicat perquè s’haurà de veure què s’ha fet malament, quines descoordinacions hi ha hagut, perquè és evident que n’hi ha hagut… I els familiars tindran preguntes i voldran respostes, algú les haurà de donar”, prossegueix la presentadora.

Cristina Pardo a l’especial de ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Té clar que no tenim més remei que confiar en la persona que dirigeix el país: “Perquè, a més a més, tenint en compte que té familiars afectats, no tinc cap dubte que posa la seva millor voluntat. Després pot encertar o no. A mi no m’agradaria ser Pedro Sánchez ara”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa