El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina i Iñaki, en deute amb un xeic àrab: “Parlem de mig milió d’euros”
  • CA

Fonts judicials asseguren que Iñaki Urdangarin podria estar a prop d’obtenir el tercer grau. Sobre això ha volgut parlar Pilar Eyre en la seva columna de ‘Lecturas‘, en la qual el situa a Abu Dhabi en un futur no molt llunyà: “Lliure! En un any i mig, segons alguns, o en dos, segons d’altres, tindrem Iñaki Urdangarin lliure. Iñaki, l’antic noi d’or, tindrà 54 anys i sortirà amb una gran ànsia de treballar i ajudar una família que ha viscut aquests anys del sou de Cristina i les eventuals ajudes de Joan Carles. Podria ser que el seu futur estigués també com el del seu sogre, en els països del Golf? Podria ser”.

La cronista treu a la llum un autèntic escàndol, que Cristina i Iñaki Urdangarin haurien guanyat un dineral gràcies a què Joan Carles va convèncer el xeic d’Abu Dhabi perquè llogués la seva casa per 432.000 € l’any mentre ells eren a Washington: “Cristina va agrair el favor al xeic i va acudir al gran premi de Fórmula 1 d’Abu Dhabi, fins i tot coincidint amb la princesa Corinna. Ell els va fer el favor de llogar una casa que no va arribar a ocupar mai. Dirigeix una important entitat financera i estaria disposat a oferir una feina a Urdangarin a petició de Joan Carles. Iñaki estarà en disposició de treballar en qualsevol empresa que el contracti”.

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat / Europa Press

Una altra opció seria traslladar-se a Qatar, ja que un dels seus millors amics treballa allà com a entrenador de la selecció d’handbol. A més a més, cal destacar la influència que tindria l’emèrit en aquella zona: “Joan Carles segueix tenint debilitat per aquest gendre. Si Joan Carles continués vivint a Abu Dhabi i Urdangarin aconseguís feina en algun país del Golf, l’acompanyaria Cristina, que podria demanar una excedència a la feina, i estarien acompanyats dels dos fills petits”. Una possibilitat que de ben segur que s’estan plantejant, per fugir d’Espanya i l’odi que es té cap a ells. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa