Georgina Rodríguez: “Cristiano i jo inculquem als nens que siguin humils”

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez formen una de les parelles més sorprenents del panorama internacional. Ningú no apostava per la seva relació, però continuen junts després de més de tres anys i una filla en comú. El crac portuguès sempre havia estat molt discret pel que fa a la seva vida privada, però la model ha canviat això. Ambdós omplen els seus respectius Instagrams de fotografies junts durant els seus viatges o dels dies familiars amb els nens. 

Georgina va passar de treballar com a dependenta a convertir-se en una de les noies més seguides a Instagram: una influencer que aquest dijous farà un pas més en la seva carrera mediàtica, ja que presentarà la gala del festival de San Remo. És per això que ha concedit una entrevista a la revista italiana ‘Grazia’, en la qual ha confessat com va ser la primera trobada amb Cristiano a més a més de parlar de la seva rutina.

“El primer cop que el vaig veure en persona va ser a Madrid, mentre jo treballava com a dependenta. Em va cridar l’atenció la seva alçada, el cos i la bellesa. Estava tremolant davant seu, però es va encendre una espurna. Sóc molt tímida i em vaig agitar davant d’una persona que em va tocar profundament amb només una mirada. Després, la forma en la qual Cristiano em tracta, em cuida i m’estima ha fet la resta”, confessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night ? Feliz 2020!!!! Mucha salud y mucho amor para todos ???

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

Els seus fills centren la seva vida, segons Georgina: “Rarament veiem la televisió, els únics programes que veiem són dibuixos animats amb els nens. Vull que els meus fills siguin protagonistes d’una vida especial. Els porto a muntar en poni, a la neu, al mar, ballem, cantem, juguem junts… Cristiano i jo els hi volem donar la millor educació possible i construir una família meravellosa. No volem tancar-los a una bola de vidre. Els hi ensenyem a no donar el que tenen per descomptat i a comprometre’s amb tot el que fan. Han de ser humils i mai no perdre la seva percepció de la realitat”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi palabra favorita “mamá” ?????????????????

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

No tot és positiu, en el fet de ser famosa: “Quan va començar a saber-se que estàvem junts, la situació es va fer insuportable. La gent em perseguia. Em trucaven per telèfon, els periodistes venien a la botiga fent-se passar per clients… A poc a poc vaig començar a treballar darrere del taulell per frenar l’agressiva curiositat de la premsa. Va arribar un moment en el qual es va fer insostenible. No podia sortir al carrer de manera segura perquè sempre hi havia algú que em volia fer fotos. És per això que sempre em preocupo per la meva seguretat”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grazia Italia ??? @grazia_it @silvia_grilli #grazia_it @signe_vilstrup @carlottamarioni @mrdanielmakeup @pasqualebruni

Una publicación compartida de Georgina Rodríguez (@georginagio) el

Molts l’acusen d’haver-se convertit en ‘la dona de’. Però Georgina assegura que no és així: “Els meus fills són el més important, però sóc una dona que vol treballar i ser independent. No he de descuidar la meva esfera professional i m’agrada treballar en el camp artístic”. Una entrevista ben completa a la qual de ben segur que en segueixen d’altres.

Nou comentari