Cristian Suescun parla sobre el pas definitiu que farà amb la seva parella, Cristini Couto

El germà de Sofía Suescun assegura que vol anar a viure amb la seva xicota

Cristian Suescun es va fer famós per ser el germà de Sofía Suescun, i també per ser fill de Maite Galdeano. Però a dia d’avui ja camina sol en el món del cor. Tant és així, que ara viu pràcticament del seu ‘Only Fans’, una mena de xarxa social on els usuaris pengen contingut pujat de to per als seus subscriptors, que paguen una quota mensual. A més, actualment Cristian és parella de la televisiva Cristini Couto, el que encara ha fet que es parli més d’ell als mitjans de comunicació del cor.

Ara, Cristian donant una entrevista al portal ‘Outdoor’ i ha anunciat el nou pas que donarà amb la seva parella per consolidar la seva relació: anar a viure junts. “Estic molt bé amb ella. És una dona que m’encanta. La vaig conèixer perquè era concursant de ‘La casa fuerte’ i des de casa em va semblar molt atractiva. Després ja ens vam conèixer i va sorgir l’amor. Estem molt bé i hem parlat sobre la possibilitat d’anar a viure junts. Aviat ho farem. Se’ns passen els dies volant i no puc tenir més sort de tenir-la al meu costat”, assegura el germà de Sofía Suescun.

Preguntat per quina relació té Cristini amb la seva família, ell respon: “De moment no ha vingut a casa però en algun moment hauran de conèixer-se. La relació va cap endavant i segurament d’aquí a poc li presentaré a la meva família. No crec que hi hagi cap problema i segur que tots tindran molt bona relació”.

Sofía i Cristian Suescun | Instagram
Sofía i Cristian Suescun | Instagram

A més, en relació a l’aplicació ‘Only Fans’, Crisitian explica com la va conèixer i què és el més fort que li han arribat a oferir: “Un amic em va comentar que hi havia una aplicació amb la qual guanyaves diners a canvi de fotografies de les teves parts íntimes. L’endemà me’l vaig crear i aquí estic. Tinc sort de ser un personatge públic perquè així s’ha sabut que jo utilitzo aquesta plataforma i això m’ha ajudat bastant”.

I conclou: “A la gent li agrada el contingut que pujo i aquesta és la meva principal font d’ingressos. M’he fet autònom i em dedico íntegrament a això. M’han arribat a oferir entre 30.000 i 50.000 euros per anar-me’n amb un home però no vaig accedir”.

Nou comentari