El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Pedro J. i Ágatha Ruiz de la Prada, contundent contra Joan Carles I
  • CA

Cósima ha heretat de la seva mare els pocs pèls a la llengua. La filla de Pedro J. Ramírez i Ágatha Ruiz de la Prada ajuda la mare en el taller, encara que aquest setembre deixarà la moda per traslladar-se a Londres per estudiar literatura. La jove ha aprofitat un acte publicitari per concedir una entrevista a ‘El Mundo‘ en la qual ha deixat clar que és una fan incondicional de la reina d’Anglaterra, però que no pot dir el mateix del rei Joan Carles ni del rei Felip.

Sense vergonya, va deixar clar que no aplaudeix la monarquia espanyola: “Es veia venir que sortirien acusacions contra el rei Joan Carles. Sento dir-ho, però no sóc monàrquica a Espanya. Sé que la gent pija i bé és monàrquica per tradició o per programació, però no és el meu cas. Considero que la posició del monarca és de tanta responsabilitat que has de ser sobrehumà per exercir-la amb dignitat. I si ho fas bé, pot tenir justificació. Però si fas alguna cosa malament, no tens cap excusa ni justificació”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así estamos en el estudio #agatharuizdelaprada ?? qué os lo cuente @elleargentina

Una publicación compartida de Cosima Ramirez (@cosimaramirez) el

“Jo diria que la monarquia és com tot, en la situació correcta i amb la persona correcta que treballa amb responsabilitat, doncs sí. Però si varia d’aquesta norma i has d’inventar-te les raons per les quals tenir respecte als reis, que és una cosa artificial, doncs no“, continua.

Admet, però, que sent certa simpatia pel rei Felip: “Em sembla que està fent un gran esforç per intentar fer amb decoro tot el que fa a l’oficina. Ara bé, no arriba al nivell de la Casa Reial britànica. La reina Elisabet és una icona i per això entenc el paper que exerceix, un vincle emocional per al seu poble. Encara que no sé si el seu fill Carles serà capaç de fer el mateix”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa