‘Sálvame’ inèdit: parlant de coronavirus i Belén Esteban a casa per risc

El coronavirus ha causat una situació insòlita i excepcional a tot el país, el que s’evidencia a les televisions. Programes sense públic a les grades, mitja plantilla confinada a casa per poder garantir la continuïtat de les informacions, informatius més llargs, canals infantils reforçats… Fins i tot hi ha hagut canvis significatius a ‘Sálvame‘, on aquest dissabte hem vist el seu guió adaptat a la nova situació. 

Han habilitat un espai informatiu en el qual han parlat sobre les novetats de la pandèmia i els límits de circulació lliure de persones que imposa el reial decret. 

Jorge Javier Vázquez ha manifestat la seva opinió i ha deixat clar que aquest és un moment perfecte perquè les famílies prenguin decisions: “Això no són unes vacances d’estiu, aquí no t’atabales i vas a prendre una cervesa. Aquí has de menjar-te la teva parella les 24 hores del dia. Ens podem prendre això com una nova oportunitat”. 

Belén Esteban entra a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Belén Esteban entra a ‘Sábado Deluxe’ Telecinco

Lydia Lozano i Belén Esteban estan confinades a casa per precaució. La primera, en no trobar-se molt bé i haver d’esperar a fer-se les proves del coronavirus. I Belén, en ser una persona de risc a causa de la seva diabetis. La col·laboradora ha entrat en directe per telèfon i ha explicat bé els motius de la seva absència: “Estaré a casa els pròxims 15 dies per precaució, encara que estic perfectament i no tinc coronavirus. Em trobo entre les persones de més risc perquè tinc diabetis i el meu marit és tècnic sanitari. Ho faig pel bé dels meus companys i pel meu mateix”. 

Nou comentari