El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els programes de televisió, sense públic per evitar contagis
  • CA

El coronavirus està afectant a tots els nivells. Les autoritats sanitàries insisteixen que són cada cop més importants les mesures preventives i mantenir una bona higiene. Una demanda que està canviant rutines també en els platós de televisió, que avui comencen a buidar-se de públic. És el cas de Telecinco, que ha pres la decisió de deixar buides les grades dels programes per tal d’evitar contagis.

El Programa de Ana Rosa‘ i ‘Sálvame‘ han sorprès els teleespectadors en reunir exclusivament les presentadores i els col·laboradors, tot seguint l’exemple de ‘El Chiringuito‘ de Pedrerol que actua així des de fa un parell de dies.

'El chiringuito', sense públic pel coronavirus Mega

‘El chiringuito’, sense públic pel coronavirus / Mega

Ana Rosa Quintana ha explicat que actuaran així a partir d’ara perquè ningú no se salti la recomanació d’estar a una distància física de més d’un metre: “Això ho pararem els ciutadans tot sent responsables, no amb un decret llei. El meu equip i jo estem conscienciats amb aquesta imparable epidèmia, com tots els treballadors de Telecinco”. 

I d’ells, a ‘Sálvame’, que també ha començat el programa amb les grades buides: “Avui no hi ha públic en el nostre plató. És una mesura preventiva que a Mediaset s’ha pres per prevenció davant del coronavirus”. 

'Sálvame', sense públic pel coronavirus Telecinco

‘Sálvame’ se suma a la prohibició / Telecinco

 Imatges insòlites fins ara que evidencien que la cadena s’està prenent molt seriosament l’auge de l’expansió del coronavirus per Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa