El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, confinada: “Tinc moltíssima tos, estic dels nervis…”
  • CA

El coronavirus ha aterrat als platós de televisió. Mediaset ha decidit prohibir el públic per evitar contagis i està imposant la distància d’un metre entre els treballadors. A més a més, ha enviat la meitat de la plantilla d’alguns programes a casa per prevenció, per garantir que puguin seguir informant enmig d’aquesta crisi pel coronavirus

A ‘Sálvame‘ han afegit un petit espai, una taula amb experts per parlar sobre la pandèmia. Aquest divendres, a més a més, han informat sobre el confinament d’una de les seves col·laboradores, Lydia Lozano. La periodista sorprenia en faltar al programa, per la qual cosa decidien contactar amb ella i fer una connexió en directe des de casa seva perquè expliqués què li passa.

Lydia Lozano, espantada pel coronavirus Telecinco

Lydia Lozano, espantada pel coronavirus / Telecinco

Lozano està confinada a casa per prevenció, ja que fa uns dies que no es troba bé i ha de descartar estar afectada: “Tinc moltíssima tos… Estic dels nervis. Vaig començar a tossir i em vaig preocupar molt per estar amb la meva mare. Tinc al·lèrgia, que també podria ser això…”. 

De seguida hauria optat per quedar-se a casa per prevenció: “Vaig trucar al centre de salut ahir i em van passar a una infermera, que va agafar el meu cas i em va començar a preguntar. L’única medicació que estic prenent són antihistamínics. Fins avui, que m’ha trucat un altre infermer. M’ha demanat que segueixi a casa per seguir el protocol”. 

De moment no han pogut fer-li el test de coronavirus, el que la preocupa: “El sistema està col·lapsat i encara no me l’han pogut fer. Ho he intentat per una privada però tampoc no ho he aconseguit. M’han dit que segurament és una al·lèrgia, però ho he de descartar”. 

De moment no tornarà a la feina fins que no doni negatiu en el test. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa