El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández: “He omplert de menjar tots els carros que he pogut”
  • CA

El govern va informant en tot moment de les novetats en l’expansió del coronavirus, una situació que preocupa molt els ciutadans. És per això que fan una crida a la calma perquè no s’escampi el pànic, encara que això no ha impedit que la gent comenci a comprar compulsivament en els supermercats per por al confinament. 

Kiko Hernández ha reconegut obertament a ‘Sálvame’ que ell es troba entre aquests ciutadans espantats: “Vaig omplir tots els carros que vaig poder. Estic en el meu dret, són els meus diners i he volgut comprar tot allò que he considerat necessari”. És conscient que no és una bona actitud, per la qual cosa ha volgut justificar-se: “Sé que no s’ha de fer, però em va entrar una mica de pànic i com cada dia canvien les coses, doncs prefereixo tenir la casa plena de menjar per a la meva tranquil·litat”. 

A la xarxa ha sorprès que un dels productes estrella que més ràpidament s’està esgotant és el paper higiènic. Un producte que també va estar a la llista de la compra del col·laborador: “Tinc paper higiènic per donar i exportar, tinc paper higiènic per a 30 anys”, deia tot fent broma.

Kiko Hernández parla del coronavirus a 'Sálvame' Telecinco

Kiko Hernández parla del coronavirus a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una actitud que no ajuda a la crida a la calma que està fent el govern: “Sóc molt aprensiu per a les malalties, fins al punt que m’estic prenent la temperatura cada cinc minuts perquè sóc molt hipocondríac”. 

I d’ell, a Noemí Salazar, que ha publicat un vídeo en el qual se la veia comprant moltíssim: “Necessitem menjar pel coronavirus. Des d’aquí us dic a tots que aneu a qualsevol botiga de 24 hores a comprar perquè tancaran tot”.

Noemí Salazar a Instagram

Noemí Salazar a Instagram

Una alarma social que li ha comportat moltes crítiques. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa