Kiko Hernández: “He omplert de menjar tots els carros que he pogut”

El govern va informant en tot moment de les novetats en l’expansió del coronavirus, una situació que preocupa molt els ciutadans. És per això que fan una crida a la calma perquè no s’escampi el pànic, encara que això no ha impedit que la gent comenci a comprar compulsivament en els supermercats per por al confinament. 

Kiko Hernández ha reconegut obertament a ‘Sálvame’ que ell es troba entre aquests ciutadans espantats: “Vaig omplir tots els carros que vaig poder. Estic en el meu dret, són els meus diners i he volgut comprar tot allò que he considerat necessari”. És conscient que no és una bona actitud, per la qual cosa ha volgut justificar-se: “Sé que no s’ha de fer, però em va entrar una mica de pànic i com cada dia canvien les coses, doncs prefereixo tenir la casa plena de menjar per a la meva tranquil·litat”. 

A la xarxa ha sorprès que un dels productes estrella que més ràpidament s’està esgotant és el paper higiènic. Un producte que també va estar a la llista de la compra del col·laborador: “Tinc paper higiènic per donar i exportar, tinc paper higiènic per a 30 anys”, deia tot fent broma.

Kiko Hernández parla del coronavirus a 'Sálvame'   Telecinco

Kiko Hernández parla del coronavirus a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una actitud que no ajuda a la crida a la calma que està fent el govern: “Sóc molt aprensiu per a les malalties, fins al punt que m’estic prenent la temperatura cada cinc minuts perquè sóc molt hipocondríac”. 

I d’ell, a Noemí Salazar, que ha publicat un vídeo en el qual se la veia comprant moltíssim: “Necessitem menjar pel coronavirus. Des d’aquí us dic a tots que aneu a qualsevol botiga de 24 hores a comprar perquè tancaran tot”.

Noemí Salazar a Instagram

Noemí Salazar a Instagram

Una alarma social que li ha comportat moltes crítiques. 

Nou comentari