El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Missatge de Jorge Javier a tots els afectats pel coronavirus
  • CA

La programació de les televisions s’ha alterat des que comencés la crisi del coronavirus. L’última hora sobre l’avenç de la pandèmia ocupa la majoria dels programes, que han buidat les grades per evitar possibles contagis entre el públic. Una de les excepcions fins ara era ‘Supervivientes’, ja que les normes del reality no permeten que els concursants sàpiguen res de l’exterior. Amb la qual cosa, no tenen ni idea de què està passant a Espanya.

No han trencat la regla i segueixen aliens a tot el que passa fora, però els presentadors han volgut enviar un missatge als teleespectadors parlant al respecte. Jorge Javier Vázquez s’ha vist obligat a cancel·lar l’estrena de la seva obra de teatre, una primera conseqüència de moltes més que vindran: “Necessito dir-ho. Des de dimarts que no sortia a televisió perquè estava a Còrdova preparant l’estrena de la meva nova funció que anava a tenir lloc demà. Estàvem molt contents i il·lusionats i s’ha suspès, com s’han suspès moltes altres coses del país”.

Jorge Javier Vázquez envia un missatge als malalts de coronavirus Telecinco

Jorge Javier Vázquez envia un missatge als malalts de coronavirus / Telecinco

“Des d’aquí, com segur que ja han dit els meus companys, vull enviar tota la meva estima i solidaritat a tota la gent que en aquests moments vegi que ve un moment complicat per culpa del coronavirus. Aquí veurem com ens podem ajudar els uns als altres. Vull enviar tota la meva estima i solidaritat a tots els sectors que s’estiguin veient afectats”, afegia.

A més a més ha volgut enviar una abraçada als actors i artistes que ara estan sense feina perquè han hagut de tancar els teatres: “Un petó molt i molt fort per a tota aquella gent que ens fan viure tants bons moments. Tant de bo tot això passi aviat, tornem a recuperar la normalitat i torneu a fer-nos feliços”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa