El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida i María Pombo demanen als seguidors que es quedin a casa
  • CA

Chiara Ferragni, la influencer més famosa d’Itàlia, ha iniciat un moviment des de Milà per demanar als seus seguidors d’arreu del món que es quedin a casa i que no menyspreïn l’abast i perillositat del coronavirus. Són moltes les famoses que han seguit el seu exemple i que omplen avui els seus respectius Instagrams de missatges que segueixen aquesta tònica. Entre elles, destaquen Dulceida i María Pombo, dues de les més seguides a Espanya.

Dulceida i la seva dona Alba Paul han començat un confinament a casa que qualifiquen d’absolutament necessari: “Estem davant d’una emergència global i només nosaltres la podem parar. Ja van més de 2968 contagiats a Espanya i 84 morts (dades donades pel ministeri de Sanitat). Estem en contacte amb ells i amb la conselleria de turisme de la Comunitat de Madrid per poder ajudar des d’aquí amb tot el que faci falta. Vull transmetre tranquil·litat, però que no es prengui a broma perquè tot depèn de nosaltres. A la mesura del possible, quedeu-vos a casa i limiteu la vida social. Aquells que pugueu fer teletreball, feu-ho. Eviteu llocs amb molta gent i no viatges si no és totalment necessari. Només així es para, està a les nostres mans”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Hola preciosos! Estamos ante una emergencia global y solo nosotros lo podemos parar. Ya van más de 2.968 contagiados en España y 84 fallecidos (datos dados por el Ministerio de Sanidad). Estamos en contacto con ellos y con la Consejería de Turismo de la Comunidad de Madrid para desde aquí poder ayudar en lo que haga falta. Quiero transmitir tranquilidad, pero que no se tome a broma, todo depende de nosotros. En la medida de lo posible, quedaros en casa, limitad la vida social, los que podáis teletrabajar, hacedlo. Evitad sitios con mucha gente y no viajar si no es totalmente necesario. Solo así el virus se para, está en nuestras manos ?? En casa también se pueden hacer planazos. Ve las series que tienes pendientes, los estrenos de películas, lee, consume YouTube para entretenerte, canta, baila, disfruta de tu pareja, amigos, familia… Ordena el armario, el maquillaje… Si eres creador aprovecha, tienes tiempo para hacer mucho contenido y así inspirar y entretener a los que nos siguen. #Yoelijoserresponsable #frenalacurva #QuedateEnCasa @sanidadgob

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

María Pombo ha publicat un seguit de vídeos en els quals demana exactament el mateix, que la gent faci tot allò que pugui per evitar més contagis: “Si us plau, vull animar-vos a què deixeu de fer vida social, encara que us trobeu bé. Hi ha molta gent que no es pot permetre el luxe de tenir el coronavirus perquè potser no ho superen. Hi ha gent que necessita els llits que ara ocupa la gent amb coronavirus. Com menys sortim al carrer, menys gent contagiada hi ha i més llits per a la resta de malalts. Siguem generosos per primer cop a la vida i estar tots a la una i avorrim-nos a casa fins que ens diguin. I a mi m’afecta molt cancel·lar esdeveniments o dir que no aneu a restaurants quan el meu pare es dedica a això. Intentem aprendre dels errors aliens per primer cop i prendre mesures per no acabar com a la Xina o Itàlia. Som a temps, ens estan avisant i ho estem veient. Està a les nostres mans frenar els contagis, abans acabem”. 

Maria Pombo parla del coronavirus Instagram

Maria Pombo parla del coronavirus / Instagram

Maria Pombo Instagram

 Instagram

 Una situació desesperada que necessita gestos de tots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa