El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a Gema López per aprofitar el coronavirus per fer publicitat
  • CA

La crisi del coronavirus està mostrant la cara més solidària dels famosos, que omplen Instagram de propostes per ajudar a entretenir tots aquells que estan reclosos a casa. Molts aprofiten la finestra que els proporciona la xarxa per demanar als seus milers de seguidors que facin cas de les recomanacions de les autoritats sanitàries, encara que també n’hi ha d’altres que aprofiten la situació per guanyar diners.

És el cas de Gema López, la col·laboradora de ‘Sálvame’, que ha publicat un post que li està generant un munt de crítiques. “Ara més que mai és necessari pujar les defenses. A la meva farmàcia m’han recomanat la gelea real d’Arko. Sóc molt de productes naturals i aquesta m’ha dit que és 100% natural i que ens vindrà genial a la meva filla i a mi. He començat a prendre-la avui, us aniré explicant! Hem de protegir-nos!”, escrivia acompanyant una fotografia seva al sofà de casa amb el producte ben visible per fer-ne promoció.

Ho ha acompanyat dels hashtags #queda’tacasa i #responsabilitat, el que ha enfadat encara més als seus seguidors. Consideren que “no té vergonya” en aprofitar-se d’una situació tan greu per fer publicitat: “És vergonyós que facis servir una pandèmia per guanyar diners”, li han recriminat molts.

Ella no està fent cas dels comentaris negatius, el que demostra que encara no hagi esborrat la controvertida publicació. Unes crítiques que segueixen succeint-se. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa