Colate fuig als Estats Units en plena crisi del coronavirus

Colate ha entrat en directe a ‘Sálvame’ per explicar com ha anat la seva fugida als Estats Units. L’ex de Paulina Rubio s’ha vist obligat a precipitar el viatge davant l’anunci de Donald Trump, que decidia prohibir els vols que connectin Europa amb el seu país per la crisi del coronavirus.

El fill en comú de Colate i Paulina viu a Miami, per la qual cosa l’empresari ha volgut traslladar-se fins allà de manera urgent per fugir, a més a més, dels múltiples contagis de Madrid. Explica que ha avançat el vol per poder entrar al país abans que entrin en vigor les restriccions.

“Estic molt bé, content d’haver arribat. Vaig avançar el meu vol perquè em temia que això anava a passar. Estava a Espanya, vaig volar ahir i, per sort, sóc a casa. Em quedaré aquí per si de cas, però de moment no tinc símptomes. El vol anava amb menys gent que de costum. L’única diferència és que a l’altra part hi havia gent amb mascaretes“, comenta.

Colate explica la seva situació a 'Sálvame'   Telecinco

Colate explica la seva situació a ‘Sálvame’ / Telecinco

Afegeix que de moment només ha sortit per anar al supermercat: “M’ha cridat l’atenció que tot el paper higiènic i els productes desinfectants també estan esgotats aquí. Hi havia gent amb carros plens de menjar. La gent ja s’està preparant per a una hipotètica quarantena a casa”. Una situació complicada que afecta també als famosos.

 

Nou comentari