El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Casa Reial extrema les mesures de prevenció pel coronavirus
  • CA

L’evolució del coronavirus està afectant especialment a la comunitat de Madrid. El govern ha tancat totes les escoles, instituts i universitats: una situació complicada que també afecta la Casa Reial. A la prestigiosa escola de la princesa Elionor i la seva germana Sofia van detectar un cas positiu el passat divendres, però les nenes van acudir a l’escola dilluns per mostrar tranquil·litat. Avui ja no hi han anat, degut a la cancel·lació de les classes. Però aquesta no és l’única novetat en la rutina dels Borbons.

Com és habitual en aquests casos, La Zarzuela s’ha blindat perquè el Rei i la seva filla no es contagiïn, en haver de protegir el futur de la Corona. Han decidit extremar les mesures contra el coronavirus davant l’auge de casos a Madrid. Entre les iniciatives que han pres, destaca que hagin col·locat uns pot de desinfectant perquè tots els visitants es netegin bé les mans abans d’entrar. 

 Europa Press

A més a més, el rei Felip ha assistit a una xerrada en la qual li han explicat com prevenir el contagi. La revista ‘Lecturas‘ explica que li haurien ensenyat, per exemple, com netejar-se bé les mans. De moment els reis no han cancel·lat els actes oficials que tenen previstos a l’agenda, però no descarten posposar-ne algun. Aquesta setmana havien de viatjar a París per reunir-se amb Emmanuel Macron i la primera dama, un viatge que queda a l’aire davant l’auge de l’epidèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa