Corinna: “Vaig trencar amb Joan Carles l’any 2010 perquè portava tres anys amb una altra dona”

 

En els àudios de Corinna que han difòs els diaris ‘El Español’ i ‘Ok Diario’ sobre Joan Carles I, la princesa alemanya també parla de la relació personal que va mantenir amb ell: “Vaig trencar amb Joan Carles per primera vegada l’any 2010 perquè ell portava tres anys amb una altra dona”. Durant la conversa que Corinna va mantenir, al juny de 2015, al seu domicili londinenc d’Eaton Square amb l’excomissari José Villarejo i Juan Vilallonga, revela que el nom d’altres amants del rei emèrit, tot i que els diaris no mencionen els seus noms. Una d’elles és una coneguda empresària valenciana, una altra espanyola “a la qual han introduït a Cambridge” i una dona nord-americana. 

  

  

Segons el relat de Corinna, les dues últimes dones haurien viatjat en diverses ocasions al costat del Rei a Londres en un avió de la companyia xàrter Air Partners, que amb freqüència també cobreix desplaçaments privats de la Família Real britànica. En l’enregistrament, la princesa Corinna assegura que es va distanciar del Rei emèrit l’any 2010, en descobrir que des de feia tres anys mantenia una relació sentimental amb una altra dona, una empresària valenciana que visitava assíduament el Palau de la Zarzuela com a membre de la junta directiva d’una ONG internacional. 

 

 

Corinna recorda que l’any 2009 va morir de càncer el seu pare: “El meu pare va morir el 2009, tenia un càncer. Vaig passar bastant temps amb ell. I després de la seva mort, el Rei em va dir: ‘Escolta, estic amb una altra dona des de fa tres anys'”. “Llavors jo li dic: ‘Escolta, això no pot continuar!‘. I quedem com a amics. 

 

Nou comentari