Corinna: “Em van fer pagar els vols amb el Rei quan va acabar la relació”

La princesa Corinna ha volgut respondre a l’entrevista polèmica que ha concedit el cosí llunyà del rei Joan Carles, Álvaro d’Orleans-Borbó. I és que va assegurar que havia pagat molts vols privats del rei emèrit en els quals Joan Carles havia viatjat amb Corinna: “Vam començar el 2007 i va acabar el 2018. Al final va haver-hi molts vols…”. 

L’advocat de Corinna va negar aquesta informació, tot assegurant que la princesa va estar en un número “molt limitat” d’aquests vols. Qualsevol intent de distorsionar la realitat no servirà de res”. 

I d’aquí, a la resposta de la pròpia Corinna. Ha volgut donar la seva versió a ‘Vanitatis‘: “El rei emèrit va insistir en què jo volés en avions privats per discreció i jo vaig complir. Després del final de la relació, per la meva sorpresa, em van demanar que reembossés els vols privats que m’havien ordenat prendre. Sorprenentment, em van enganyar perquè reembossés els diners al seu cosí”.

Princesa Corinna  Europa Press

Princesa Corinna / Europa Press

“El meu equip legal ha sol·licitat totes les llistes de passatgers, però fins ara no hem rebut res… el que genera preguntes molt serioses. L’engany serà exposat“, afirma. Tota una declaració d’intencions que treu a la llum una controvèrsia que afecta directament al rei Joan Carles i el seu cosí. 

Nou comentari