Corinna: "Jo estava davant quan el Rei demanava diners per Nóos"

La princesa alemanya confessa que el rei emèrit "va cobrar part de la comissió de l'AVE a la Meca"
Joan Carles I i Corinna
Joan Carles I i Corinna | Europa Press

Nous àudios de l'"amiga entranyable" del rei emèrit Joan Carles ICorinna zu Sayn-Wittgenstein. 'El Español' i 'Ok Diario' han difòs uns àudios que van ser gravats sense que ella ho sabés, en una trobada secreta que va mantenir, al juny de 2015, al seu domicili londinenc d'Eaton Square amb l'excomissari José Villarejo i Juan Vilallonga. Si aquest dimecres els dos digitals publicaven -amb paraules de la princesa alemanya- que el Joan Carles I té comptes a Suïssa i que el rei emèrit va fer servir Corinna com a testaferro, aquest dijous ella revela que "estava al davant quan el Rei demanava diners per a Nóos" i que "no distingueix el que és legal del que no ho és". A més, també assegura que Joan Carles I "va demanar una comissió per l'AVE a la Meca i va rebre diners saudís". 

Comentaris
Ja n'hi ha prou!!
Si espanya no fos un estat feixista i tingués una justícia independent i sense rèmores franquistes , segur que la fiscalia actuaria d'ofici ràpidament i se li aplicaria un 155 a la monarquia mentre es duen a terme tots els tràmits que necessaris per liquidar-la (em refereixo a la institució, no a la Corina) , ja n'hi ha prou de monarquies que, a més de no fotre brot , actuen impunement i viuen a cos de rei a càrrec dels nostres impostos. Felipe dimiteix!, prou de tapar les vergonyes del pare!
Ovidj
Ja anirán sortint els "draps bruts" de mica en mica... l'AVE a La Meca... NOOS... i encara falta el mes gros i mes antic, el de un dolar per cada barril de petroli en entrés a Espanya, pero es va comentar ja fa temps i acabará sortint també a la llum.
Ja ho diem bé els "raperos" i segur que és queden curts
Los borbones son unos ladrones ... , en tota la seva dimensió
Anna
Tampoc es podia saber, oi? Encara no entenc com és que l'Urdangarin no parla després de tot el què li han fet a ell, la seva dona i els seus fills. L'Urdangarin va fer de testaferro de tota la familia borbona, El VI i la Letizia inclosos, I com a premi, la presó. Hi haurien de ser tots.... Deslliurem-nos de l'estat espanyol. Apliquem la nostra república. Però només la catalana. Que s'espavilin els espanyols.
Maria
"Jo estava davant"...en català no es diu mai això a no ser que fem una traducció directe del castellà...per favor, que sou un diari. "Jo hi era davant"

envia el comentari