El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Contundent al·legat de Jorge Javier Vázquez, fart de les “falsedats” que es diuen sobre ell
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha estat en boca de tothom des que confirmés que estava ingressat perquè havia patit un ictus. Es va escriure fins a l’avorriment sobre les possibles causes que li haurien provocat, causant especialment a l’estrès laboral que duia a sobre. Aquesta setmana ha tornat a la feina, durant la gala inaugural de ‘Supervivientes’. Allà va aprofitar per donar les gràcies a totes aquelles persones que s’havien interessat pel seu estat de salut, amb un missatge d’allò més tendre.

 

Ara bé, ara ha tret les urpes a la seva última columna de ‘Lecturas‘. I és que sembla que el presentador està molt enfadat amb la premsa. Per què? En haver vist com es publicaven un munt d’informacions falses sobre ell durant aquests dies de baixa.

 

 

“Vaig prendre la ferma decisió de no tornar a llegir absolutament res del que es publiqués sobre mi pocs dies després de l’operació. Just quan alguns mitjans van donar a entendre que vaig beure molt i que em vaig drogar massa, establint una clara connexió entre el meu empitjorament de salut i els meus presumptes mal hàbits”, comença.

 

Aquelles frases haurien estat extretes d’una autobiografia novel·lada que va escriure el 2015, el que ara ha volgut recalcar. Perquè no tot el que estava allà escrit era cert, el que havia confessat en un munt d’ocasions. El que més mal li va fer no va ser que recuperessin aquelles declaracions, sinó que fins i tot mitjans seriosos se’n fessin ressò: “Que la rescatessin certs digitals em va semblar normal -tenint en compte el que volen publicar, vull dir- però que ‘El País’ se’n fes ressò i les afegís en els seus articles va estar a punt de provocar-me un altre ictus estant jo molt sobri”. 

 

Jorge Javier Vázquez torna al ‘Deluxe’ després de l’ictus | Telecinco

 

En qualsevol cas, agraeix que ho fessin perquè d’aquesta manera el van empènyer a prendre la decisió de deixar de llegir què deien sobre ell: “Això m’ha fet més lliure. La brossa que omple la xarxa no em converteix en escèptic, al contrari. Crec que la quantitat de mentides, mitges veritats i manipulacions diverses que omplen la majoria de diaris d’avui dia obliguen el lector ha desenvolupat un sisè sentit per detectar la mentida. T’empenyen a ser més hàbil, més subtil, més llest”. Un contundent al·legat amb el qual ha volgut evidenciar el seu malestar. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa