Sempre s’ha parlat molt de la sexualitat de Kiko Hernández. El col·laborador de Sálvame mai no ha tingut parella coneguda, el que ha generat molts comentaris. Fa uns anys va ser pare per gestació subrogada, el que va donar ales als companys perquè li preguntessin sobre la seva vida íntima. Ell va deixar clar que no havia conegut ningú amb qui formar una família, però que no per això volia quedar-se sense ser pare. Des de llavors tampoc no ha intentat cap relació més, el que confirma sense vergonya. De fet, més d’una vegada ha deixat caure que ha passat molt de temps des que va mantenir relacions sexuals per últim cop. No ha anat més enllà mai i, de fet, ni tan sols ha revelat si li agraden les noies o els nois.

En el programa d’aquest dijous, però, ha deixat anar una confessió que ha cridat molt l’atenció: “Jo sóc asexual“, deia. Els seus companys insistien en aquesta afirmació, que no és el primer cop que fa. Molts creuen que és una manera exagerada de destacar que no té relacions sexuals: “Ser asexual va molt més enllà de no tenir sexe, eh?”. De fet, la definició d’aquest tipus d’orientació sexual afegeix que són persones sense cap mena d’interès per les relacions sexuals, que no senten atracció per ningú. Ell insistia en què es descriu a si mateix com una persona asexual perquè no està gens interessat en aquest tema i perquè està perfectament sense parella durant tant de temps.

Kiko Hernández, en un dels últims programes de 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Hernández, en un dels últims programes de Sálvame / Telecinco

No són molts els famosos que hagin reconegut pertànyer a aquesta orientació sexual en concret, amb la qual cosa aquest testimoni de Kiko Hernández podria ajudar a donar visibilitat a aquestes persones. També és probable que el critiquin per confondre no voler tenir sexe amb ningú a realment no sentir la necessitat o l’atracció suficient per intentar-ho. Sigui com sigui, el que ha volgut deixar clar és que no té parella i tampoc no li interessa tenir un amic o amiga sexual.

Nou comentari