El Món
Condemnada l’actriu Zara Phythian per abusar sexualment d’una nena

L’actriu Zara Phythian, que participa a la pel·lícula de Marvel ‘Doctor Strange 2’, s’enfronta a una pena de presó de diversos anys, tot i que es desconeixen encara exactament els anys de condemna. El Tribunal de Nottingham l’ha declarat culpable, al costat del seu marit, Viktor Marke, d’abusar sexualment d’una nena de 13 anys entre 2005 i 2008, segons publica Telecinco.

La Justícia ha declarat culpable a la intèrpret de 14 delictes sexuals, mentre que al seu marit de 18. Ell ha admès que van tenir activitat sexual amb una menor, però que ella va dir tenir 18 anys en aquell moment. Tot i això, la Fiscalia ha sostingut que la parella va realitzar diversos trios sexuals quan la nena tenia 13 anys.

La víctima ha relatat que li donaven rom per a emborratxar-la i després dur a terme els abusos. Aquests es van repetir en almenys 20 ocasions. La víctima ha reconegut un tatuatge que l’actriu porta prop de les seves parts íntimes.

L’actriu Zara Phythian i el seu marit | Instagram

L’actriu nega els fets

Phythian ha negat qualsevol tipus de pràctica sexual amb la menor. El jutge l’ha declarat culpable de 14 delictes. Tots tenen a veure amb l’abús a la nena, que ella i el seu marit van executar, entre 2005 i 2008. La nena tenia en aquells anys 13, 14 i 15 anys respectivament. A part d’aquests delictes, a Marke se li ha sumat la culpabilitat d’altres quatre. Fan referència a una agressió sexual a una nena de 15 anys entre 2002 i 2003.

En escoltar el veredicte, tots dos s’han abraçat i han plorat. Havien negat tots els càrrecs. La pena els serà imposada el dilluns 16 de maig, tal com ha indicat el magistrat. Tots dos estaran a la presó fins aquest dia.

Nou comentari

Comparteix