El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Conchita, la poligrafista de Telecinco, revela l’edat que té i ningú s’ho creu
  • CA

Concepción Pérez -més coneguda com Conchita- és la poligrafista de Telecinco. Ella és experta en treure a la llum les veritats i mentides dels famosos, però és molt poc habitual que expliqui coses de la seva vida. Sempre molt discreta, i professional, Conchita s’ha guanyat el respecte dels tertulians dels programes de televisió, però també dels teleespectadors, que creuen sense dubtar-ho tots els seus veredictes. I aquest dissabte, de manera excepcional, Conchita sí que va respondre a una pregunta: va confessar l’edat que té.

A José Antonio Canales Rivera se li va preguntar en el ‘PoliDeluxe’ si havia tingut una relació amb una dona adinerada de setanta anys, tal com va assegurar un ‘banderillero’ seu. Arran d’aquesta qüestió, a Jorge Javier Vázquez li va sorgir un dubte sobre Conchita. “Conchita, tu quants anys tens?”, li preguntava el presentador. “Gairebé”, responia ella, referint-se al fet que estava rondant els setanta anys. “Sóc de la mateixa edat que Mila Ximénez, tinc seixanta-nou anys”, va afirmar.

La primera vegada de Conchita a Telecinco | Telecinco

Va ser conèixer-se la seva edat, i les reaccions de les col·laboradores no van trigar a aparèixer. “No m’ho crec”, deia el presentador. “Estàs estupenda”, va dir María Patiño. “Estàs fenomenal”, va afegir Belén Rodríguez. “A veure si serà Conchita la senyora de 70 que també és adinerada”, va fer broma Jorge Javier Vázquez. Conchita porta destapant veritats i esclarint dubtes dels famosos a Telecinco des de l’any 2010.

El 8 d’octubre d’aquell any, va inaugurar el seu ‘PoliDeluxe’ i li va posar els cables per primera vegada a una dona molt famosa, sobre la qual hi havia moltes incògnites que s’havien de resoldre: María de Mora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa