El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren quant cobra la poligrafista de Telecinco per cada sessió
  • CA

El Sábado Deluxe té a la plantilla la Conchita, la seva poligrafista oficial. La idea de posar a prova els famosos en un detector de mentides va començar ja fa uns quants anys, quan els directius de Telecinco van adonar-se que podien fer servir aquest mètode esbojarrat per treure a la llum secrets i exclusives sobre la vida íntima dels entrevistats. Fins ara ha funcionat molt bé, tenint en compte l’audiència -i les discussions- que ha generat. La poligrafista, la Conchita, va dirigir un hotel durant molts anys, però s’avorria i va començar a informar-se sobre la possibilitat d’aprendre a interpretar les respostes donades davant d’un polígraf. A Espanya no existia una formació reglada sobre el tema, per la qual cosa va decidir marxar als Estats Units per estudiar-ho. Ella mateixa reconeix que aquesta és la seva gran passió, alhora que la seva font d’ingressos principal.

A més a més de treballar en el programa del cor, Conchita compta amb la seva pròpia empresa. Amb ella ofereix sessions de polígraf a particulars o empreses a Madrid i Saragossa, ciutat en la que té la seu. Doncs bé, Lecturas ha pogut saber quina és la quantitat exacta de diners que li paguen a canvi de la seva feina, la que acostuma a durar unes tres hores: el total, 375 € per sessió. És d’esperar que a Telecinco cobri una mica més, tenint en compte que s’hi està molta més estona i que ha d’estar en directe a plató en plena matinada. Conchita ha de col·locar els cables al famós en qüestió, fer les preguntes que li proposen els redactors del programa, estar atenta a les reaccions i analitzar les gràfiques per poder saber si estan dient la veritat o mentint. Una feinada que té un resultat sempre escandalós, amb unes respostes plenes de mentides… el que encanta als teleespectadors més tafaners de Sálvame.

Conchita, el dia que va fer un polígraf a Gustavo González - Telecinco
Conchita, el dia que va fer un polígraf a Gustavo González / Telecinco

La treballadora del programa ha aconseguit molta repercussió mediàtica gràcies a les seves aparicions esporàdiques, el que ajuda a la seva empresa. Són moltes les persones que reclamen els seus serveis durant els caps de setmana, especialment, ja que en la seva pàgina web apareix que té tots els següents plens de feina. Queda clar que Conchita ha trobat un nínxol de mercat i que l’ha sabut aprofitar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa