El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Concha Velasco segueix amb problemes econòmics: el deute amb Hisenda l’obliga a vendre una altra casa
  • CA

Continuen els problemes econòmics de Concha Velasco. La coneguda actriu segueix amb un deute amb Hisenda bastant considerable, el que l’hauria obligat a vendre un dels seus immobles. ‘El Español‘ assegura que la seva situació és molt complicada, ja que no té el capital necessari i no pot pagar-ho. És per això que s’hauria desfet d’una de les cases més especials, un pis de Madrid que la fa estar una mica més lluny del deute.

 

Als seus 79 anys, l’actriu encara està fent front als problemes que van començar ‘per culpa’ del seu exmarit i gestor Paco Marsó. Fins que no hagi pagat tot el que deu, afirma que no podrà jubilar-se: “No em retiraré mai”. Els seus coneguts més propers asseguren que malgrat tot, Concha segueix molt optimista i està disposada a treballar fins que el cos aguanti: “Gairebé tots els seus ingressos fixos vénen de la seva feina a sobre dels escenaris”. 

 

 

I és que a part de les obres de teatre en les quals actua, Velasco té una companyia que hauria acabat el 2017 amb un patrimoni cada vegada menor. El mitjà recorda que van ser les males gestions de Marsó les que van començar amb els problemes econòmics del matrimoni que ha hagut de resoldre Concha. El 2012 va estar a punt de perdre la casa i va veure’s amb uns ingressos molt i molt baixos.

 

Ara mateix es troba treballant a ‘El funeral’, una obra dirigida pel seu fill. S’ha especulat amb si aquesta serà l’última feina que faci, però de moment sembla que està intentant signar més contractes pel futur.

 

Cartell de l'últim projecte de Concha Velasco
Cartell de l’últim projecte de Concha Velasco | Teatre La Latina

 

La veurem treballant molts més anys? Tant deute tenia com per no poder fer-hi front tot i tenir una carrera exitosa que va començar fa més de 65 anys? Tan malament van invertir? Va defraudar Hisenda o simplement no van saber fer bé les gestions? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa