El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Concha Velasco: “Tinc previst morir amb 82 anys”
  • CA

Concha Velasco torna a Barcelona de la mà del seu fill Manuel, que dirigeix una obra escrita per ell mateix que té com a protagonista la seva mare. ‘El funeral’ és una comèdia que retorna l’actriu als escenaris catalans, que interpretarà un paper que considera que és dels més difícils que ha fet.

Durant la roda de premsa de promoció, ha tornat a demostrar que no té vergonya a dir el que pensa: “La veritat, no entenc per què no m’han nominat per cap premi. Aquest personatge és dificilíssim, de fet és el més difícil de la meva vida”, ha denunciat sense pèls a la llengua en una crítica a l’acadèmia.

Acaba de fer els 80 anys, una xifra rodona que no l’entusiasma tenir: “Sona a molt… M’ha sentat malament. M’he pensat tota la vida responent la típica pregunta de què vols ser de gran dient que volia arribar a tenir 80 anys i ser àvia. I fantasma. M’agradaria no morir-me mai, ser una mica com el diable coix. A mi això de la mort no m’importa, però m’hauria agradat ser un fantasma”. 

Concha Velasco Europa Press

Concha Velasco / Europa Press

“Jo ja no li tinc por a la mort. En això sí que és veritat que els vuitanta anys m’han sentat bé. Sóc bona actriu i m’agradaria ser millor persona. Ja sé dir que no, quan abans sempre volia caure bé a tothom…”, prossegueix en una entrevista en la qual el tema de la mort ha estat molt present.

I és que ha arribat a reconèixer que està convençuda que només li queden dos anys de vida: “El meu següent projecte serà l’últim, segurament, perquè ja he fet 80 anys i tinc previst morir-me als 82“. Com arriba a aquesta conclusió? Amb una mitjana: “A la meva família hem decidit que és el que em toca. El meu pare va morir amb 86, la meva mare amb 74 i a mi em toquen 82. Però no m’importa, des que faig ‘El funeral’ em veig morta en escena i ja estic acostumada”. Una entrevista ben curiosa que no ha deixat indiferent a ningú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa