El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Concha Velasco torna a passar per quiròfan: “Sentia molèsties i molt dolor”
  • CA

Concha Velasco ha tornat a ser operada. Males notícies per a l’exitosa actriu, que segueix encadenant un problema de salut rere a un altre. Aquest dilluns passarà per quiròfan per culpa d’una hèrnia, tal com ha confirmat el seu fill Manuel a ESdiario: “No és res greu, però té una hèrnia i l’han d’operar en un hospital de Madrid. Es quedarà ingressada uns dies”. Ella mateixa ha parlat amb La Razón poc abans de ser intervinguda: “Feia temps que sentia molt de dolor i que tenia molèsties. He decidit fer una passa endavant i treure’m aquesta hèrnia. Em trobo bé, però tinc ganes que passi tot això per poder tornar a menjar bé”.

És per això que ha hagut de suspendre la representació de l’obra de teatre amb la que està viatjant per Espanya. La habitación de María estarà en stand by fins que l’actriu es recuperi del tot. L’Institut Municipal de Cultura assegura que la funció haurà de ser posposada fins al pròxim mes d’octubre.

En aquests últims anys, Concha Velasco ha hagut de ser intervinguda fins a cinc vegades. La intèrpret, de 81 anys, ha hagut de passar per quiròfan per culpa de problemes de vesícula, apendicitis, una altra hèrnia… Un seguit de contratemps de salut que preocupen els seus seguidors, que volen seguir-la veient a sobre dels escenaris.

Concha Velasco, en una entrevista d’Europa Press

Això haurà d’esperar, de moment, però esperen que aquest temps de recuperació li serveixi per descansar i tornar en plena forma.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La presentadora de “Cine del otro barrio” a juny 15, 2021 | 10:25
    La presentadora de “Cine del otro barrio” juny 15, 2021 | 10:25
    Fes-te preparant!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa