Concha Velasco revela qui és el pare del seu fill després de dècades ocultant-ho

Concha Velasco ha concedit la seva entrevista més sincera en el Deluxe d’aquest dissabte. L’actriu de 81 anys ha volgut revelar un dels seus secrets millor guardats, la identitat del pare del seu fill Manuel. Després d’anys d’especulacions, ha tret a la llum el seu nom: Fernando Arribas, un dels directors de fotografia més reconeguts d’Espanya.

Fernando Arribas, en una foto d’arxiu / TVE

I com és que no ho havia dit fins ara, que Fernando és mort? “Quan em vaig quedar embarassada, ell estava casat. Ho explico ara perquè va morir fa un parell de mesos. Vam guardar el secret perquè volíem guardar la seva intimitat. La seva pèrdua ha estat terrible… Vaig estar bojament enamorada d’ell, era meravellós. No li vaig dir que estava embarassada, només li vaig demanar que ens caséssim i em va dir que no perquè ell ja ho estava. I allà ens vam dir adéu”.

L’actriu, a més a més, ha revelat que el confinament l’ha afectat molt: “Vaig quedar feta pols després d’aquells dos mesos tancada a casa, va ser molt dur i em vaig sentir molt sola”. Un temps que hauria aprofitat per recordar alguns dels seus moments més durs: “Recordo que el 1992 jo guanyava un milió d’euros al mes. Treballava moltíssim, però no era feliç. Una vegada vaig prendre’m una capsa sencera d’ansiolítics, però Andreu Buenafuente em va salvar la vida perquè estava veient un programa seu i vaig acabar vomitant gràcies a un atac de riure. Si no hagués estat per allò, estaria morta”.

Concha Velasco se sincera en el Deluxe / Telecinco

Un intent de suïcidi que deixava els col·laboradors de Sálvame amb la boca oberta, així com amb la confessió de la identitat del pare del seu fill. Una intèrpret exitosa que ha tocat el cel en el món artístic, però amb una vida personal complicada.

Comentaris

    Anònim 16/03/2021 5:10 pm
    CONCHA DE TAN BUENA ARTISTA AS SIDO ENGREIDA CON TODAS LAS COSAS QUE AS CONTADO SIGO OPINANDO QUE AS SIDO BUENA ARTISTA PERO TENDRIAS QUE SER MAS UMILDE Y QUERER UN POCO MAS A LOS CATATLANES QUE ELLOS CONTIGO AN DISFRUTADO MUCHISIMO

Nou comentari