El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un col·laborador de ‘Sálvame’ molt famós, acusat d’anar a festes del Príncep Africà
  • CA

Rafa Mora ha estat acusat d’anar a les festes que organitza a Madrid Rady, conegut com ‘El Príncep Africà’. Són festes al seu domicili situat a Aravaca amb centenars de persones i on no es respecta cap de les mesures restrictives imposades per reduir el contagi del coronavirus. Tot va començar com una reunió d’amics, un chill-out, “algunes persones ho van comentar a altres amics i, de sobte, hi havia molta gent”, ha explicat Rady a ‘Sálvame’. I ha confirmat que hi havia més de 75 persones.

Rafa Mora a ‘Sálvame’ | Telecinco

També s’ha dit que el Príncep Africà va cobrar entrada, cosa que ha negat, “no vaig cobrar a ningú una entrada”, ha assegurat, només “vaig demanar una participació de 50 euros”, per a la neteja de la casa. Els col·laboradors li han preguntat si sabia el que era una pandèmia, i ell ha dit que sí, al seu país hi ha moltes malalties, i ha tornat a demanar perdó per organitzar aquestes festes, això sí s’ha defensat al·legant que ell no pot controlar a totes les persones que han entrat a casa perquè és molt gran, “cadascú és responsable de si mateix”, ha dit.

Darrera de les càmeres, Rady ha dit a alguns dels col·laboradors que Rafa Mora va assistir a alguna de les festes, un fet que el col·laborador ha negat contundentment: “En la meva vida he vist a aquest senyor“, negava contundentment. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa