Colate, preocupat pel fill: “Em fa por deixar-lo a casa de Paulina Rubio”

Alterada, sense vocalitzar bé, oblidant-se de la lletra de les seves pròpies cançons… L’últim vídeo publicat per Paulina Rubio va deixar els seus seguidors molt preocupats. En especial al seu exmarit, Colate Vallejo-Nágera, el pare del seu fill. Des que es van divorciar que mantenen una guerra judicial molt lletja per la custòdia del seu fill. L’empresari viu a Miami per poder estar a prop del nen, de 9 anys, amb qui té custòdia compartida. 

Colate explica la seva situació a 'Sálvame'   Telecinco

Colate explica la seva situació a ‘Sálvame’ / Telecinco

Després de veure aquest vídeo, que demostra que Paulina no estava en les seves millors facultats, Colate va decidir portar-la a judici per demanar quedar-se amb la custòdia completa del menor. El problema? Que el jutge li ha denegat: “Diu que ho he de plantejar d’una altra manera. Demano un canvi en els termes pel que fa a les decisions que vam prendre respecte al nostre fill. És molt difícil prendre decisions conjuntes amb algú amb qui has de contactar a través d’advocats. Vaig voler anar a les bones, però vaig haver de recórrer a la justícia d’urgència perquè em va enviar la policia a casa. Em va acusar de segrestar el nostre fill. No fa coses normals. Si el dia d’abans va parlar amb ell sense problema!”, explica a ‘Lecturas‘.

I afegeix: “He demanat que li facin un test psicològic a Paulina. Està clar que aquesta persona no està obrant amb racionalitat. El vídeo és fort… Quan el vaig veure em vaig adonar que em costava molt portar el meu fill a aquella casa. El mateix jutge va decidir veure’l i es va quedar preocupat”. 

Una batalla judicial que sembla lluny d’acabar-se. Ara cal veure com reacciona l’estrafolària cantant. 

Nou comentari