Coco Comín va formar part del jurat d’Operación Triunfo en les edicions de 2008 i de 2009, quan el programa s’emetia a Telecinco. Molts anys després, la coreògrafa ha volgut revelar públicament el mecanisme real del concurs i el frau que s’hi amaga: “M’horroritza perquè aquests talents estan plens de mentides, no és veritat res. Ni qui guanya ni qui perd. Són imposicions de les direccions dels programes perquè interessa més un que altre… Mai no tornaria a fer-ho si fos per mi perquè no vaig tornar a casa contenta”, diu sobre l’exitós talent en una entrevista a Crónica Global.

Arriba a treure a la llum que el programa li va dir que havia d’encarregar-se d’eliminar a un concursant, concretament a Pablo López. Encara que és probable que es referís al fet de nominar-lo, tenint en compte que en principi era el públic qui votava: “Em tocava fer fora a Pablo i jo no volia. No tenia arguments per dir que ho havia fet malament, ja que ho havia fet perfecte. Aquestes eleccions te les envien perquè et diuen tu avui elimines a aquest i Risto avui elimina a aquest, per això no m’agrada. El que jo sí que elegia eren les paraules, com ho deia i com em dirigia a ells. Si vas allà a er un paper, la teva consciència pot estar tranquil·la. Jo no anava a fer un paper, anava a ser honesta i no podia. Va ser una decepció total“.

Coco Comín actualment està triomfant amb la nova versió teatral de Fama, un paper amb pes que no ha impedit que el responsable d’Operación Triunfo la critiqui. Tinet Rubira l’ha deixat verda: “Evidentment, les coses no són com les explica. A Pablo López no el va eliminar ningú, va quedar segon de la seva edició o sigui que va arribar a la final. De totes maneres, a un concurs tan fraudulent jo no em presto a ser jurat dues temporades i després seguir treballant en la productora”.

Unes declaracions que tornen a deixar en evidència el programa, que rep una crítica i una acusació de tongo rere una altra.

Nou comentari

Comparteix