Claudia de ‘Las tentaciones’, víctima d’assetjament sexual

Claudia Acevedo va ser una de les concursants més estimades de la seva edició de La isla de las tentaciones, a la que va entrar de la mà de la seva parella Raúl. El canari era el participant més enamorat de la seva parella, mentre que ella va deixar-se captivar per un dels altres companys. Avui es parla d’ella per un tema que res no té a veure amb la seva situació sentimental, però. La nit de Halloween Claudia va patir un episodi d’assetjament sexual en una discoteca i ho va denunciar en el seu perfil d’Instagram. El noi va apropar-se a ella per darrere i s’hauria refregat contra el seu cul, el que va fer que ella l’empenyés i ell s’hi encarés. Una situació molt desagradable que la noia va compartir per lamentar que encara passin coses així… el que sembla que no tothom comparteix. I és que ha rebut un munt de comentaris crítics amb ella, el que ara posa sobre la taula: “Us vull ensenyar els comentaris que vaig rebre i no fa falta que digui res més, els comentaris parlen per si sols”.

Raúl i Claudia, en el vídeo promocional de La isla de las tentaciones / Telecinco

“Us ho vull ensenyar perquè veieu com és part de la nostra societat i tot el que encara ens queda per canviar. Diuen que no es creuen el meu testimoni, que ningú no em voldria fer això a mi, que exagero, que segur que em va agradar, que són una exagerada, que aquell noi és un heroi, que estic mentint. Em sembla vergonyós, indignant i sorprenent que sembla que encara vivim a l’edat de pedra. m’ha fet adonar que la societat no està tan avançada com pensava i espero que canviï algun dia”, denunciava.

Claudia ensenya alguns dels missatges que ha rebut / Instagram

La seva denúncia ha generat molta repercussió, amb desenes de seguidors enviant-li missatges de suport. Troben indignant que l’arribin a acusar a ella i que no se la creguin quan ha viscut una situació tan desagradable. Un episodi que, com ella assegura, demostra que encara hi ha molta lluita a fer.

Nou comentari