El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els clatellots de Terelu Campos a la seva germana Carmen per haver fitxat per ‘Sálvame’
  • CA

Carmen Borrego acaba d’incoporar-se a ‘Sálvame’ com a tertuliana i, per fer-ho, ha hagut d’abandonar el programa ‘Viva la vida’, on treballava fins ara al costat de la seva germana, Terelu Campos, i de la seva neboda Alejandra Rubio. I sembla que a Terelu no li ha agradat la notícia, a jutjar pel que ha escrit en un nou post del seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Arriba el cap de setmana i em trobo amb la notícia que la meva germana, Carmen, torna a ‘Sálvame’. Reconec que va ser una sorpresa per a mi, però li agraeixo que sabent que jo estava treballant fora de Madrid m’insistís que la trqués per a explicar-m’ho abans que sortís publicat i s’assabentés tothom”, comença escrivint Terelu.

En aquesta línia, continua: “La tornada de Carmen a ‘Sálvame’ és una decisió molt personal en la qual jo crec que no havia d’entrar ningú a donar-li cap consell abans de prendre-la. Una vegada que ho ha decidit ja no dono consells, però sí que puc opinar. Sé les raons que l’han portat a tornar allà i tothom ha vist l’acostament en les últimes setmanes a l’equip d’aquest programa i a la productora que el fa. Entenc les seves raons i cal treballar. Tots volem més feina, no ho negaré. Vull que quedi clar que jo no sóc millor per no tornar a aquest programa i que quedi clar que estic a ‘Viva la vida’ perquè és on vull ser”.

I, seguidament, Terelu envia tota una sèrie d’indirectes a la seva germana: “Estic amb l’equip que vull treballar: amb Raúl –el meu director–, amb Cuarzo, amb els meus companys i amb les seves presentadores, Emma García i Toñi Moreno. No em plantejo en aquests moments estar en un altre lloc. Tothom pensa que la incorporació de Carmen a ‘Sálvame’ serà una preocupació per a mi. Vull deixar clar que faré tot el possible perquè no sigui gens així. Crec estar en el meu dret de fer-ho i penso que és el més just”.

A més, Terelu avisa que “em nego a patir si Carmen ho passa malament a ‘Sálvame’, perquè crec que ja no em mereixo passar per això. Respecto i li dono suport en la seva decisió, però això no porta implícita la meva participació en cap dels meus aspectes sentimentals, ni emocionals. A la meva germana li desitjo el millor: que treballi molt i que sigui feliç on treballi, perquè jo sóc feliç on treballo”.

I, conclou, amb contundència: “Puc tenir diferències amb el programa on estic, però tinc una cosa tan maca que és compartir i debatre les meves diferències amb el meu director i amb la productora, sentir-me escoltada, compresa, estimada i feliç per la unió que hem format. Tant de bo, i ho dic de cor, la meva germana pugui dir el mateix: ‘Em sento compresa, estimada i feliç’. Tant de bo sigui així, Carmen!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa