Escena surrealista de Christofer i dos policies en plena quarantena

Christofer va convertir-se en una autèntica estrella mediàtica gràcies a la participació a ‘La isla de las tentaciones’. Quan va assabentar-se que la seva parella li havia estat infidel, va començar a córrer per la platja mentre cridava desesperat el seu nom; un “Estefanía!” que ha passat a la història de televisió.

Des de llavors ha participat en diversos programes del cor de Telecinco, a més a més de fer-se youtuber i parlar de com està passant el confinament d’aquests dies en el canal online de Mtmad. Una quarantena que passa cuinant, jugant a videojocs… i també treballant a Telecinco.

Avui ha explicat, de fet, una curiosa anècdota que ha viscut en tornar a casa després de participar a una gala de ‘Supervivientes’ en ple estat d’alarma. El noi tornava en un cotxe oficial de la cadena quan uns policies van aturar-los per preguntar on anaven i si tenien permís per estar al carrer. El conductor va fer entrega, llavors, de l’acreditació conforme el tornava a casa després de treballar quan el policia va adonar-se que qui estava a dins del cotxe era Christofer.

Començava llavors una situació surrealista: “Cony, però si és el de “Estefanía!”. Segueixi endavant, sí, però abans t’importa fer-te una foto amb nosaltres?”. Un control policial que va acabar entre riures, tal com exposa Christofer.

Christofer a 'Mtmad'

Christofer a ‘Mtmad’

Una història ben curiosa que recordarà d’aquests dies de confinament pel coronavirus.

Nou comentari