Christian Gálvez: “L’èxit em va impactar i em va fer anar al psicòleg”

El presentador i escriptor reconeix que la fama inesperada el va superar

Christian Gálvez va enfrontar amb esportivitat que Antena 3 guanyés el judici i s’emportés Pasapalabra després de més d’una dècada amb ell al capdavant des de Telecinco. Va ser un gran xoc, tenint en compte que ha estat un dels seus projectes professionals més llargs i gratificants. Ara, un any després des de l’última emissió, assegura a El País que no ha tornat a veure’l: “Però ni aquest ni cap altre programa, perquè gairebé no veig la televisió”. Això sí, aprofita per tornar a desitjar ànims al seu substitut.

El presentador sap gestionar els problemes, tal com reconeix, gràcies a haver-se posat en mans d’un psicòleg fa uns anys. Explica que va veure’s desbordat quan va publicar les seves primeres investigacions sobre Leonardo da Vinci, en veure’s de cop oferint xerrades a l’altra punta del món: “El meu progrés a televisió ha estat progressiu, però en el cas de Leonardo em va veure donant conferències a París o Califòrnia en poc temps. Va ser un èxit inesperat i veure que em seguia tanta gent fora de l’entorn audiovisual em va impactar. Tot això va empitjorar en veure que hi havia gent que criticava tot el que feia només perquè treballava a televisió. Afortunadament, es pot dir cada vegada amb més llibertat que hom pot anar al psicòleg a explicar les seves històries. L’èxit em va impactar i em va fer anar al psicòleg”.

El 2018 va ser acusat d’intrusisme laboral i poca rigorositat pel comitè espanyol d’història de l’art, el que va envoltar de molta polèmica que exercís com a comissari en una exposició sobre Leonardo da Vinci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uno de lo mejores regalos de cumpleaños este 2017. Gracias revista Quo! #leonardodavinci #quo

Una publicación compartida de Christian Gálvez (@galvezchristian) el

 

Amb tota aquesta polèmica enrere, ara se centra en els nous projectes que té al cap. De moment està preparant una producció teatral sobre la vida de Charles Chaplin que podria veure la llum a finals del 2021. 

Nou comentari