El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Christian Gálvez, copropietari d’una productora de formats d’entreteniment
  • CA

Mediaset España ha incorporat una nova participada al seu grup de productores de continguts al costat de Christian Gálvez, Rafa Guardiola i Olga Flórez, amb els qui s’ha constituït la societat Fénix Media Audiovisual per a la producció de formats d’entreteniment, un dels puntals del portfolio de Mediterráneo, la distribuïdora del grup. Mediaset Espanya compta amb un 40% de la nova societat.

El “tàndem ‘Pasapalabra”, format per l’expresentador i exdirector del mític concurs que va aconseguir l’èxit a Telecinco, torna a unir-se a Mediaset España per a emprendre una nova etapa al costat d’Olga Flórez, tercera sòcia de Fénix Media Audiovisual, per a abordar nous projectes enfocats principalment al desenvolupament de concursos i espais de divulgació i entreteniment, tant per a la seva emissió en els canals de Mediaset España com per a altres operadors, distribuïts a través de Mediterráneo Mediaset España Group.

Christian Gálvez, que recentment ha renovat el seu contracte de llarga durada amb Mediaset España, va començar la seva relació amb el grup l’any 2005. Actualment es troba al capdavant del concurs ‘El Tirón’ i combina la seva faceta de presentador de televisió amb la d’escriptor i investigador, principalment de l’època renaixentista. Al llarg de la seva trajectòria televisiva ha rebut alguns dels més importants guardons del sector com el Premi Ondas (2008), el Premi Protagonistes (2010), una Antena d’Or (2011) i diversos Premis TP d’Or.

Rafa Guardiola ha estat director de ‘Pasapalabra’ des de 2009 i va conduir el format a l’èxit diari fins a la seva finalització en Telecinco a finals de 2019. Exdirector de Xanela Produccions, l’any passat va ser guardonat amb el Premi Talent 2019 a la seva trajectòria professional.

Olga Flórez ha estat directora de programes d’Entreteniment de Mediaset España des de 2008 fins l’any passat. La seva trajectòria professional en televisió està íntimament lligada a Telecinco des del naixement del canal en 1990, com a directora dels concursos ‘Quién quiere ser millonari’, ‘La ruleta de la fortuna’ o ‘La quinta esfera’, entre altres, i com a productora executiva de ‘Pasapalabra’ o ‘Allà tu’. Recentment ha posat en marxa a RTVE ‘El cazador’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa