Christian Gálvez, operat després d’un accident greu: “He plorat molt”

Christian Gálvez no ha acabat l’any d’una manera molt agradable. Quan quedaven poques setmanes del 2021, es filtrava que el presentador de Telecinco havia trencat amb Almudena Cid després de més de quinze anys junts. La separació era tota una bomba, tenint en compte que molta gent els considerava com una de les parelles més estables entre els famosos. Doncs bé, aquesta no hauria estat l’única mala notícia a la que ha hagut de fer front recentment. Ell mateix ha compartit una publicació a Instagram que ha preocupat molt els seus seguidors, als qui ha explicat que ha hagut de ser operat després de patir un accident greu: “El divendres 3 de desembre la vida, per un motiu o per un altre, em va parar”.

I què li va passar? Christian Gálvez estava jugant un partit de futbol amb els amics quan queia a terra amb la mala fortuna de “trencar-se en mil trossos” la clavícula: “Quan vaig arribar a l’hospital de Getafe van haver de trencar-me la samarreta de Toni Kroos que duia posada per poder procedir a les proves RX i valorar quan m’intervindrien. Setmanes després i després de la implantació de 12 cargols de titani a la clavícula començo la rehabilitació i estic feliç. Sé per què vaig haver d’aturar-me”.

Ho explica el dia de l’aniversari de la seva mare, en el que ella li hauria regalat la samarreta que van haver de trencar-li els metges: “He plorat molt en una barreja de pena i alegria, però sobretot gratitud”, escriu el presentador després d’unes setmanes difícils en les que pràcticament no s’hauria pogut moure.

Christian Gálvez mostra la radiografia de la clavícula / Instagram
Última imatge de Christian Gálvez, capcot fa pocs dies / Europa Press

Un problema de salut greu que l’hauria tingut molt preocupat, tal com ell confirma. La intervenció sembla que va anar bé i ha pogut començar la rehabilitació. Això sí, ara caldrà que agafi la baixa una bona temporada per acabar de recuperar-se i començar una nova vida amb la clavícula dèbil i partida per diferents punts.

Comentaris

  Anònim Gener 15, 2022 | 19:52
  Vaya mierda de noticia, que nos importa lo que le pase a este señor, haber si se retira de la televisión.
   Anònim Gener 16, 2022 | 10:42
   Y tu a ver si escribes mejor
  Maria Gener 15, 2022 | 19:52
  Vaya mierda de noticia, que nos importa lo que le pase a este señor, haber si se retira de la televisión.
   Antonia Gener 15, 2022 | 22:08
   Para poner comentarios tan desagradables mejor no opinar
   Anònim Gener 15, 2022 | 23:22
   Ojalá la vida te devuelva tus miserias.
   Anònim Gener 16, 2022 | 00:26
   A ver, no haber.
   Mcs Gener 16, 2022 | 00:27
   A ver, no haber.
  Anónimo Gener 15, 2022 | 21:47
  Pues verdaderamente está pasando por momentos difíciles, y si nos tocase a unos de nosotros lo valoraríamos de otra forma. Mucha energía y pronta recuperación Campeón.
  Anònim Gener 15, 2022 | 22:06
  Espero que se recupere pronto. Era un gran fan de mi madre. Le deseo lo mejor
  Anònim Gener 15, 2022 | 22:28
  Hi ha persones amb problemes molt més greus i no surten a cap medi de comunicació
  Sandra Gener 16, 2022 | 12:32
  Muchos ánimos la recuperación puede ser lenta, reincorporarte cuando tú movilidad esté completa y controles el dolor. Un fuerte abrazo.
   Montse Gener 16, 2022 | 18:18
   K te recuperes pronto Cristian Galvez. No es necesario ser tan desagradables.
  Olga Gener 16, 2022 | 18:11
  Porto 20 anys, 8 mesos I 21 dies patient les lesions INCURABLES crusades al meu oida intern per la VIOLENCIA ACUSTICA a l'Aula Magna de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona. He viscut un INFERN que s'ha anat reproduint durant tots aquests anys. EM van destrossar el son fins que em va ser impossible dormir sense medicaments I vaig patir una crisi. Vaig perdre ANYS SENCERS de llagrimes diaries I nits sense dormir. Segons els advocats no es podia fer res legalment per dificultat de presents proves. L'any passat la TORTURA DIARIA va durar mes de 3 mesos. Viure per patir. He provat totes les teràpies per aliviar el sofriment, però no trobo la solucio. La meva mare va patir per mi I demanava a miss a que ho patís ella PERQUE JO POGUES VIURE EN LLOC DE PATIR TANT. L.A. vaig perrdre l' 11 d'agost de 2019. Nomès tres setmanes abans no estava patint per les lesions causades a la UAE 18 anys abans. Mentre perdia la meva mare, havia de suportar el mal a l'oìda dret causat amb violència a la universitat on vaig estudiar, la pitjor decisio de la meva vida, perquè em va condemnar a patir la resta de la vida. Diversos cops vaig ENVIAR EMAILS A DIFERENTS MITJANS PER DENUNCIAR-HO I escribir pliant per tot el dolor causat. MAI VAIG REBRE RESPOSTA. EM van lesionar amb un documental de TV3 de F. Escribano. TV3 no ha contestat mai ni cap altre.
  Montse Gener 16, 2022 | 18:18
  K te recuperes pronto Cristian Galvez. No es necesario ser tan desagradables.

Nou comentari