Chris Noth, de ‘Sexe a Nova York’, acusat d’agredir sexualment dues dones

HBO ha estrenat aquesta setmana And just like that, el reboot de Sexe a Nova York. Els fans de la sèrie estan entusiasmats, però aquests nous capítols han estat esquitxats per una notícia que deixa molt malament un dels seus protagonistes. Chris Noth, que interpreta el paper de Mr. Big, ha estat acusat d’agressió sexual per dues dones. Aquesta acusació acaba de sortir a la llum, encara que els fets s’haurien produït el 2004 i el 2015 respectivament. Parlem d’un dels personatges més estimats, l’icònic marit de la Carrie Bradshaw. The Hollywood Reporter fa pública la denúncia de la Zoe i de la Lily, dues dones que no es coneixen entre si i que haurien aportat els seus testimonis per separats i amb mesos de diferència. Les dues acusen directament el Chris Noth d’haver-les agredit sexualment en el passat. Si ho denuncien ara, expliquen, és en haver reviscut tot allò ara que l’estan veient a televisió una altra vegada.

Una d’elles explica que treballava en una empresa amb la que l’actor tenia negocis: “Ell passava pel meu escriptori i lligava amb mi. Va aconseguir el meu telèfon i em deixava missatges. Em va convidar a la piscina del seu apartament, va fer que entrés a casa amb l’excusa que li donés un llibre i em va violar“. En aquell moment, la noia hauria acudit a la policia i hauria denunciat els fets sense revelar el nom de l’actor perquè pensava que no la creurien i que l’acomiadarien de la feina si ho deia. L’altra denunciant, per la seva banda, era cambrera en el 2015 quan va conèixer l’actor. Explica que Chris la va convidar a sopar i que ella va acceptar perquè era fan de la sèrie. El problema va ser que l’hauria dut a un restaurant tancat, excusa que hauria fet servir per convidar-la al seu apartament: “Estàvem escoltant música i va intentar fer-me un petó. Ell seguia intentant-ho i jo hauria d’haver dit que no amb més fermesa”.

Chris Noth i Sarah Jessica Parker, en una foto promocional de la sèrie / Europa Press

L’actor ha negat els fets en un comunicat molt contundent: “Les acusacions en contra meva fetes per persones que vaig conèixer fa anys, fins i tot dècades, són categòricament falses. Aquestes històries podrien haver estat de fa 30 anys o 30 dies, però no sempre significa no. Aquesta és una línia que no vaig creuar perquè les trobades van ser consensuades. No sé amb certesa per què estan apareixent ara aquestes acusacions, però sí que sé que no vaig agredir aquestes dones”.

Nou comentari