Chiqui Martí treu a la llum una curiosa anècdota amb Felip VI en xou eròtic

La ballarina catalana hauria enxampat el monarca entre els assistents d'un comiat de solter

Chiqui Martí ha acumulat hores i hores a televisió, especialment durant l’època de Crónicas marcianas de Xavier Sardà. L’extravertida ballarina de dansa eròtica ha concedit una entrevista molt divertida en el xou de Perico que vola, en la qual ha tret a la llum una anècdota que ha deixat els espectadors amb la boca oberta… I és que la catalana hauria tingut Felip VI d’espectador durant un striptease.

Parlem d’una trobada que hauria tingut fa més de 20 anys, però no per això deia de ser curiós. Chiqui Martí explica que va arribar a una casa immensa quan la van contractar per a un comiat de solter. En entrar a l’habitació que havien preparat perquè es canviés, hauria vist que hi havia fotos de Sofia de Grècia i de les infantes Elena i Cristina a les parets. En passar al saló, li haurien ofert una cadira perquè fes allà el seu espectacle: “Vaig ballar i va haver-hi contacte zero. Ara bé, em vaig fixar que entre el públic, que eren tots nois, sobresortia el cap d’un noi molt alt“.

Felip VI s’hauria intentat ocultar en les files del darrere, però no hauria passat desapercebut: “Era el rei! No volia que se’l veiés, però sent tan alt…”.

Chiqui Martí hauria trencat la cadira durant el xou, el que li va preocupar tenint en compte que semblava un moble molt antic: “Em van dir que no em preocupés perquè n’hi havia més, però jo no feia més que pensar que podria ser una cadira d’Alfons II“.

Una conversa que s’ha viralitzat a Twitter i que ha fet molta gràcia a l’audiència del programa.

Nou comentari